99 четения

Победителят от „Фермата“, Яни Андреев на гости на Ивона във Велико Търново

Победителят от третия сезон на едно от най-гледаните риалитита в родния ефир – „Фермата“, Яни Андреев отиде на гости на приятелката си Ивона във Велико Търново.
Освен с любовта си към българската история и пословичното си трудолюбие, пчеларят от малкото хасковско село Козлец стана известен и с много добрите си отношения с повечето млади жени във „Фермата“.
Яни завърза истински приятелства с италианката Франческа, софиянката Виолета и болярката Ивона Пенчовска.

Ивона разведе историка из Старопрестолния град. Двамата бивши фермери пуснаха серия от снимки в социалната мрежа от разходката си из музей „Възраждане“, Учредително събрание и крепостта „Царевец“. На многото селфита се вижда, че Яни и Ивона са си останали истински приятели и след риалити формата. Пчеларят от Козлец бе въвлечен в любовна авантюра със софиянката Виолета по време на предаването. Червенокосият левент често правеше масажи на младата вдовица Вили и подвикваше типично по хасковски „Ох на дяда“. Андреев обаче запази имиджа си на трудолюбив млад мъж, за който са по-важни работата, отговорността и роднините и избра да прекара последния ден на Рождествените празници и Стефановден във Велико Търново с Ивона.
Злите езици коментираха в мрежата още при двубоя между Виолета и Ивона, че Яни подкрепя болярката повече от приятелката си Вили. Но Ивона не крие, че си има сериозно гадже Любо, а с Яни са просто истински приятели.

Източник: в-к „Марица“

Един коментар за “Победителят от „Фермата“, Яни Андреев на гости на Ивона във Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!