Четирима си тръгнаха от „Етър ВТ“, Александров, Кямил, Тодоров и Акалски вече не са „виолетови“

Даниел Младенов стана първото ново попълнение, обявяват решенията на Управителния съвет утре

 

ЧЕТИРИМА ФУТБОЛИСТИ СЕ РАЗДЕЛИХА С „ЕТЪР ВТ“ В КРАЯ НА МИНАЛАТА година, един бе привлечен. Крайният бранител Александър Александров – Алвеша, халфовете Джихат Кямил и Цветомир Тодоров и вратарят Кирил Акалски вече не са „виолетови“. Играчите последователно разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие с великотърновския клуб. Алвеша ще продължи кариерата си в „Славия“, с когото подписа договор за две години. Той дойде на „Ивайло“ през лятото, след като се раздели с „Левски“ (София). Джихат Кямил вече е футболист на „Арда“ (Кърджали), а Тодоров най-вероятно ще облече екипа на лидера в Северозападната Трета лига „Кариана“ (Ерден). И четиримата сами  пожелаха да си тръгнат от стадион „Ивайло“.

НА ТРЪГВАНЕ КЯМИЛ ОТПРАВИ ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ФЕНОВЕТЕ в социална мрежа, в което им благодари за горещата подкрепа през годините и ги призова да продължат да стоят зад отбора.

„Благодарим на Сашо, Джихат, Цветомир и Киро за това, че бяха част от „Етър“ и дадоха своя принос с виолетовия екип. Пожелаваме им успех по-нататък в състезателната им кариера в бъдещите им клубове“, обявиха от ръководството на великотърновския клуб.

МЕЖДУВРЕМЕННО НА „ИВАЙЛО“ БЕ ПРИВЛЕЧЕН ДАНИЕЛ МЛАДЕНОВ. Нападателят подписа договор за година и половина и стана първият нов футболист, привлечен в отбора през зимната пауза. Той е роден на 25 май 1987 г. в Кюстендил. Започва кариерата си в местния Велбъжд, после играе в „Марек“ (Дупница), „Пирин“ (Благоевград), две години е в столичния „Левски“ (от 2010 до 2012-a), където има 45 мача и 7 гола. Кариерата му продължава в „Черноморец“, „Монтана“, „Черно море“, „Марек“, гръцкия „Трикала“, „Оборище“, „Септември“ (Симитли) и отново „Пирин“, с когото разтрогна наскоро.

Решенията на Управителния съвет на „Етър ВТ“ относно анализа на есенния полусезон, треньорския пост и зимната подготовка ще бъдат обявени на пресконференция утре (4 януари). Това бе съобщението на ръководството след проведения в края на миналата година Управителен съвет.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *