406 четения

„Мегапорт“ стана на 25 години, отбеляза го с изискано тържество

В края на миналата година с изискано тържество фирма „Мегапорт“ ЕООД отбеляза 25 години от своето основаване. На празненството в атракцион „Калоянова крепост“ присъстваха над 300 служители, гости и бизнес партньори. За отличното настроение допринесоха водещият Руслан Мъйнов, рок група Б.Т.Р. и Галена. Собственикът на mega2„Мегапорт“ Мирослав Ангелов разказа пред присъстващите историята на компанията и награди със специални грамоти служителите с най-дълъг стаж във фирмата. След това купонът продължи с ефектни празнични илюминации, красива юбилейна торта и много танци.

Компанията е основана през 1992 година и понастоящем е лидер на Балканския полуостров в производството на полимерни и кополимерни фолиа, опаковки и материали. Общата площ на фабриките е над 20 000 кв. м, като в заводите и търговските офиси в градовете Велико Търново, София, Пловдив, Варна, Бургас работят над 500 служители.

Усилията на ръководството са насочени към затваряне на технологичния цикъл и 100-процентово рециклиране на произведените опаковки.

Фирмата развива и успешна спортна дейност, като притежава собствен отбор по автомобилизъм – „Мегапорт рейсинг“, редовен участник в български и международни рали състезания.

4 коментара за “„Мегапорт“ стана на 25 години, отбеляза го с изискано тържество

 • 04.01.2018 в 13:09
  Permalink

  Браво и поздравления! Една от малкото чисто български фирми, които са започнали от нулата и са постигнали много! Дават работа на много хора в цялата страна.

  Отговор
  • 04.01.2018 в 16:29
   Permalink

   С това изявление което правиш разбирам, че си паднал от Марс!

   Отговор
   • 04.01.2018 в 21:19
    Permalink

    Недейте така пък, вие, човекът може да работи като имиджмейкър в дружеството и работата му е да гради позитивен образ…

 • 05.01.2018 в 10:11
  Permalink

  Вярно е,че винаги има какво да се надгради особено като фирмена култура и ЗАПЛАЩАНЕ но нека отдадем заслуженото на постигнатите
  резултати.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!