Дневен хороскоп. Прогноза за 8 януари, понеделник

Луната e във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Старайте се да живеете в мир и хармония със заобикалящото ви общество, за да дишате спокойно и избегнете душевните травми, които могат да навредят и на физическото ви здраве. Нежелани са операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур, добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с оринирането.

Красота и външен вид: Денят е чудесен за посещение при фризьора за направата на нова прическа – подстригване, накъдряне, изсушаване. Посетете магазините и си купете нова дреха, която ще носите с огромно удоволствие. Забранени са силовите масажи. Организмът задържа вода и може да се получат подкожни травми.

Хранене и диета: Чувството за подутост днес е причинено от движението на Луната във Везни. Организмът задържа вода. Избягвайте приема на всякакви диуретични лекарствени средства. Ограничете солта и кафето. Хубаво е да се хапват повече сурови ядки.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 12.04 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната е във Везни в своето 21-во денонощие. Юпитер е в хармоничен аспект със Слънцето и Венера, а Марс – с Плутон. Бъдете честни, откровени с хората около себе си и направете този ден един от най-успешните за месеца. Творете и доказвайте способностите си в сферите, в които сте най-силни. Денят е благоприятен за водене на преговори и срещи в бизнесферата. Очаквайте добри новини и сбъдване на желанията. Всичко зависи от вас и вие можете да го постигнете.

ОВЕН

Изгладете нередности

Ще успеете да се справите с набелязаните задачи, стига да не подценявате сериозността на трудностите, които преживявате. Заемете се сериозно с разрешаването на междуличностни проблеми или проблеми на работното място, възникнали във взаимоотношенията. Днес можете да изгладите някои нередности.

ТЕЛЕЦ

Позитивен понеделник

Това е един изключително благоприятен ден за вас. очакват ви предложения и шансове за реформи и разместване на пластовете. Дейни сте и сте готови да се заемете с нови начинания. Ако сте имали здравословен проблем в последните дни, днес малко по малко ще започне да отшумява. Денят е доста позитивен.

БЛИЗНАЦИ

Подобрявате финансите

Време е да набележите по-сериозните задачи и ангажименти, които имате да свършите до края на месеца. Днес подобрете финансовото си състояние. Не отказвайте на допълнителна работа, която да свършите в кратък срок от време и да очаквате бързо възнаграждаване на труда. Финансите ви се подобряват.

РАК

Повярвайте в доброто

В понеделник сте плахи, нерешителни и прекалено сантиментални. Вашите чувства вредят на всичките ви действия. Позволявате на хаоса в мислите ви да вгорчи целия ви ден. Преодолейте емоционалността и изживейте един прекрасен миг, защото днешният ден наистина е успешен и благодатен, стига вие да повярвате в това.

ЛЪВ

Започнете нещо ново

Очаква ви един доста благоприятен ден. Забързаността на събитията само носи обстоятелства във ваша полза. Имате шанс да започнете нещо начисто, да стартирате бизнесидея или просто да поставите ново начало в професионален или личен план. Започването на диета или посещение на спорт също ще се увенчае с успех.

ДЕВА

Компромис със себе си

В понеделник сте в добро настроение, но сте прекалено доверчиви и лесно казвате своето „да” дори тогава, когато то е във ваш ущърб. Не се притеснявайте да изразявате ясно и категорично мнението си. В личните взаимоотношения се стремите към хармония и разбирателство, но пак правите компромис със своето лично „аз”.

ВЕЗНИ

По-кротко

Днес сте дейни и доста решителни във всяка една насока. Искате да свършите всичко за отрицателно време. Нагърбвате се с много ангажименти наведнъж и рискувате да изпуснете контрола над нещата. Обогатете се с нови знания и се заемайте с ангажименти, за вършенето на които имате нужните умения.

СКОРПИОН

Освободете се от тежки емоции

Днес разполагате със сериозна закрила отстрана на съдбата и това ви окрилява да предприемате премерени, но сигурни стъпки в посока напред. Денят е благоприятен и ви носи положителни емоции. Освободете се от зависимостта на хора, които ви използват или натоварват психически.

СТРЕЛЕЦ

Ще говорите за пари

Очаквайте днес повечето от разговорите ви да са свързани с финансови въпроси. Ще разисквате личните си доходи с ръководството, като сега разполагате с шанса да повишите заплатата си. Разчитайте на интуицията си, когато трябва да вземете важно решение. Денят е силен за вас.

КОЗИРОГ

Служебно развитие

Още от сутринта ще ви залеят важни професионални промени. Получавате сериозни оферти, над които трябва да се замислите задълбочено. Професионалният ви живот претърпява силно развитие. Сега там нещо кипи от живот. Вземете идеите си под мишница и ги превърнете в реалност. Денят е доста позитивен.

ВОДОЛЕЙ

Затръшнете стара врата

Скъсайте с нещо в живота си, което ви натоварва емоционално и психически. Време е да затворите една стара врата, за да можете на нейно място да отворите нова. Денят е силен и зареден с огромно количество положителна енергия. Тя действа както в служебен, така и в личен план. Чистката обхваща всички сфери на живота ви.

РИБИ

Пазете тайна

Днес говорите точно толкова, колкото е нужно. Не се впускате в излишни начинания и не обяснявате прекомерно за намеренията си. Деловият ви живот е обгърнат с мистерия, което значи, че правите планове за бъдещето си. Когато трябва, ще се чуе, какво точно творите. Но сега пазете тайна всичко това.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

8 януари. Вие сами сте си избрали да се родите на 8 януари, защото тя е от списъка на датите на кармична разплата. Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Ето защо, невинаги при вас нещата стават от първия път и се налага да повтаряте и да влагате хиляди усилия. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Не се превръщайте в скъперници, за да не загубите всичко в един нещастен момент. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начела до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която ще бъде добре, ако не противодействате на съдбата си, а се съобразите с нейните желания. Оставете се на течението, защото само то ще ви отведе в най-правилната посока. Промените, които ще се случат с вас, без да ги предизвиквате, са за добро. Онези, които сами предизвикате, ще са за лошо, така че ги ограничете.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.