„Кауфланд“ започва хипермаркета си във Велико Търново

ВЕРИГАТА „КАУФЛАНД“ ВЕЧЕ ПОЛУЧИ СТРОИТЕЛНИ РАЗРЕШИТЕЛНИ И ЗАПОЧВА ДА СТРОИ ХИПЕРМАРКЕТ С НАД 6 ХИЛ. КВ. МЕТРА РАЗГЪНАТА ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, потвърди специално за „Борба“ главният архитект на града Николай Малаков. Към него ще има просторен паркинг от запад за 261 автомобила при норма от 187 паркоместа. Към комплекса е планирана и голяма търговска зона с други обекти. Бъдещият магазин е разположен на площ от 18,6 дка и ще е най-големият на веригата в Централна Северна България. Зареждането му ще става от север, където са предвидени специални подходи.

В ХИПЕРМАРКЕТА ЩЕ СЕ ВЛИЗА ПРЕЗ СПЕЦИАЛНО КРЪСТОВИЩЕ СЪС СВЕТОФАРИ, КОЕТО СЕ РАЗПОЛАГА НА УЛ. „КРАКОВ“ И ПРЕСЕЧКАТА Й УЛ. „Арх. Г. Козаров“. Друг голям пешеходен вход е предвиден малко над района на пътен възел „Качица“. Предвидено е новият хипермаркет да е готов най-рано в края на тази година.

11 thoughts on “„Кауфланд“ започва хипермаркета си във Велико Търново

 • 08.01.2018 в 16:20
  Permalink

  Гледам проекта за Кауфланд, гледам проекта за нов корпус на болницата….. Че то няма място за болницата? Теренът на Кауфланд се оказа че достига почти до стопанските сгради на болницата!

  Отговор
 • 09.01.2018 в 1:37
  Permalink

  Че и на това отгоре, колко много паркоместа. Тоя дим/газ и прочие който ще се образува всичкото ще заминава по-болницата, това нещо санитарно ли е? Хигиенично ли е? Одобрено ли е да има такова нещо, в близост до болницата. Не стига че има платен паркинг над болницата и че минава главен път под нея… а сега малеее вместо да си бяха направили още една модерна болница… кауфланд ми турят, че и както ти мирише на болница в отделенията, сега ще мирише на всякакви меса, пържени, печени и прочие… та да ти става допълнително лошо ако си пациент

  Отговор
  • 09.01.2018 в 8:55
   Permalink

   е не спря да мрънка тоя народ бе, то според вас нищо да не се прави.
   А като отворят магазина гледай как всички ще хукнем да пазаруваме там.
   Аман от мрънкала…

   Отговор
 • 09.01.2018 в 11:16
  Permalink

  Супер!
  Най накрая Кауфланд в нашия град!

  Отговор
 • 09.01.2018 в 14:57
  Permalink

  Аз предпочитам хубав и просторен парк до Болницата. Не искам кауфланд, който внася боклуци отвсякъде, но не и от България!

  Отговор
  • 10.01.2018 в 10:03
   Permalink

   сигурно ще си първата която ще отиде да ги купува същите тези боклуци… както казах аман от мрънкала

   Отговор
 • 09.01.2018 в 15:05
  Permalink

  Само светофар липсва на Краков! В час пик на трафика заради светофара за излизащите от Кауфланд може да се блокира дори кръговото!

  Защо не се направи еднопосочно влизане за паркинга от към Краков и задължително излизане през Габровски, след което през кръговото кой на където го влече да си пътува?!?!?

  Идващите от север ще се връткат по веднъж на кръготовото за да влязат, отиващите на Изток по веднъж да си тръгнат. Никой няма да бъде ощетен или пренебрегнат. Тези от Зоната и Пишмана ще са най-облагодетелствани!

  Отговор
 • 09.01.2018 в 16:42
  Permalink

  Трябва да ви построят НОВА психиатрия, че съвсем ви сърбят главите отвътре.

  Отговор
 • 09.01.2018 в 23:52
  Permalink

  Въх! Светофарите ще станат с 1 повече, ура. Жалко, че на други места, които имат нужда едва ли някога ще им сложат..

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *