Сериозен награден фонд разпределят отборите на зимния турнир във В. Търново

Награден фонд от над 1000 лева ще си поделят призьорите на зимния турнир по футбол в ДКС „Васил Левски“. Организаторите от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново ще премират победителя с 400 лева. Вторият в класирането ще получи 300 лева, третият ще бъде стимулиран с 200 лв., а четвъртият ще се утеши със 100 лв.

Най-добрият вратар на надпреварата и голмайсторът ще бъдат стимулирани с по 50 лева.

В състезанието нямат право да участват футболисти, картотекирани в отбори от Първа и Втора лига през сезон 2017-2018 година. Аут са състезатели, участващи в първенствата, администрирани от Зоналния съвет, наказвани за пет и повече срещи, както й футболни съдии.

Организаторите съобщиха още, че състезател, получил жълт картон, се отстранява от игра за две минути. При повторен жълт картон играчът няма право да се върне на терена, но след изтичане на двете минути може да бъде заменен с друг. Получилият директен червен картон оставя отбора си в намален състав до края на двубоя, като няма право да стои на резервната скамейка.

Забранява се използването на шпагати (плъзгане) при атакуване на противник. Наказанието е пряк свободен или наказателен удар за потърпевшия отбор според мястото на нарушението и жълт картон на извършителя.

Груповата фаза ще приключи на 22 януари, на 24 и 25-и са осминафиналите. На 29-и този месец са четвъртфиналите, на 31-ви полуфиналите. Мачовете за 1 – 2 и 3 – 4 място са насрочени за 2 февруари.

Програмата за тази вечер:

17:00 ч. „Ветеран турист“ – „Стима“

18:00 ч. „Епъл“ – „Победа“

19:00 ч. „Илстрой“ – „Янтра“

20:00 ч. „Билдинг къмпани“ – „Табако Трейд“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *