Отмъщение. Търновец дава безплатна квартира на ромско семейство, за да прави мръсно на съседката

ТЪРНОВЕЦ ОТДАВА БЕЗ НАЕМ АПАРТАМЕНТ В СТАРАТА СТОЛИЦА ЗА ЖИВЕЕНЕ НА РОМСКО СЕМЕЙСТВО, КОЕТО НЯМА КЪДЕ ДА СЕ ПОДСЛОНИ. Условието е мургавата рода да е многолюдна и с възможно най-много малки деца. Предимство се счита склонността към чести поводи за купони и веселби с попфолк музика, слушана на високи децибели. Квартирата се намира в идеалния център на града, на улица „Сергей Румянцев“, в близост до комплекс „Нептун“. Тя е оборудвана с всичко необходимо за нормално ежедневие, но все пак е далеч от категория лукс. Въпреки това в нея веднага могат да заживеят новите й обитатели, без да се налага да купуват каквито и да е електроуреди. Зад този жест на доброта обаче се крие съвсем различен мотив от това да се направи услуга на фамилия от малцинствата.

„Давам квартирата, за да направя мръсно на съседката. Ние сме в лоши отношения от години и тъй като разполагам и с друг имот, където да живея, РЕШИХ, ЧЕ ТОЗИ АПАРТАМЕНТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН КАТО ВЕНДЕТА СРЕЩУ НЕЯ“, коментира търновецът, който пожела анонимност и преди няколко дни дори пусна обява за отдаване на квартирата. Мъжът сподели, че обтегнатите отношения с комшийката били породени от желанието му да строи в определен парцел, но за да се случи това, било нужно съгласието й. Тя обаче се заинатила и упорито отказвала, макар че по никакъв начин въпросният строеж няма да й навреди. Пробвал по хиляди методи да спечели благословията й, но нищо не дало ефект. След това осъзнал, че тя няма да позволи никога реализирането на проекта и решил да й отмъсти. След кратко размишляване върху въпроса „С какво може най-много да я засегне?“, се сетил за всички онези български семейства, които са съседи по принуда на ромски фамилии, настанени в общински жилища, и всекидневно понасят ромски кавги, веселби, мръсотия и всякаква липса на толерантност. Точно това било най-доброто наказание за недобросъвестната му комшийка, която да заспива под звуците на най-големите чалга хитове „Шушана“ и „Хабиби“.

Галина ГЕОРГИЕВА

6 thoughts on “Отмъщение. Търновец дава безплатна квартира на ромско семейство, за да прави мръсно на съседката

 • 10.01.2018 в 9:58
  Permalink

  Ех, пропуснал съм обявата. Веднага бих се нанесъл, ама никаква чалга от мен. Само симфоничен метъл, пауър и епик. И доста класика, и инструментали 😀

  Отговор
 • 10.01.2018 в 18:48
  Permalink

  Вестникът трябва да публикува позицията и на другата страна. Да отмъщаваш не е най добрата характеристика за възпитани хора.

  Отговор
 • 11.01.2018 в 12:51
  Permalink

  Е,това е отвратително и е отмъщение към целият блок!Не е честно!

  Отговор
 • 17.01.2018 в 19:17
  Permalink

  И защо трябва да я дава на други хора? Защо просто не се държи като циганин (едва ли ще му е трудно, след като е стигнал до подобна идея).

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *