„Джъмбо“ преговаря за свой обект във Велико Търново

„Практикер“ и „Практис“ в надпревара кой да отвори пръв

 

ВЕРИГАТА „ДЖЪМБО“ ВОДИ ПРЕГОВОРИ ЗА СТЪПВАНЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ПОТВЪРДИ КМЕТЪТ НА ГРАДА ДАНИЕЛ ПАНОВ. Вариант за нея е да се разположи в търговския център на изхода за Варна в подножието на Света гора и в близост до жп гарата. От „Джъмбо“ са разговаряли с местната власт и за евентуалното придобиване на общински имот, който се намира в близост до разклона за Момин сбор край главния път, но вариантът да заемат готов обект явно им е по-добър. Идеята е „Джъмбо“ да работи наред с „Технополис“ в търговския център до гарата, който е на четири етажа и има огромен подземен и надземен паркинг. Доскоро тук бе разположен и магазин „Явор“, който обаче се премести в Търговския парк и освободи огромно пространство, на което би могъл да се разположи „Джъмбо“. „Има голям интерес към града от страна на големите вериги. В момента се изграждат два нови обекта – „Практикер“ и „Практис“, коментира кметът Даниел Панов.

КОНКУРЕНТИТЕ „ПРАКТИКЕР“ И „ПРАКТИС“ СА В НАДПРЕВАРА КОЙ ЩЕ ОТВОРИ ПРЪВ НОВИЯ СИ ГОЛЯМ ОБЕКТ. И двете вериги са си поставили краен срок за отваряне през пролетта, но мениджърският екип на всяка бърза да изпревари с прерязването на лентата другия. Усилен труд въпреки лошото време кипи и при двете вериги. „Практикер“ нараства почти тройно с повече от 2 хил. кв. метра допълнителна площ. Инвестицията за обновяването е повече от 2,5 млн. лв. Новият строителен супермаркет се съединява с „Техномаркет“ и нараства и в северна посока. Паралелно тече и ремонт на огромния паркинг пред комплекса. Създава се и голям търговски център.

100 РАБОТНИ МЕСТА И БЛИЗО 10 МЛН. ЛВ. ИНВЕСТИЦИЯ НОСИ НА ВЕЛИКО ТЪРНОВО НОВИЯТ ХИПЕРМАРКЕТ С ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР НА „ПРАКТИС“. Строителството му също е своеобразна надпревара с времето, за да отвори през пролетта. Този строителен супермаркет се намира точно срещу мола и има разгъната площ от над 6000 кв. метра, както и голям паркинг към него. По данни на собствениците на „Практис“ в новия им магазин ще се предлагат над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, декорация, двор и градина, селскостопански стоки, железария, инструменти и много други стоки и свързаните с тях услуги.

Стилян НАЙДЕНОВ

5 thoughts on “„Джъмбо“ преговаря за свой обект във Велико Търново

 • 11.01.2018 в 16:34
  Permalink

  Във В. Търново влизат големите вериги и с тях големи инвестиции. Строят се нови квартали, които също водят до инвестиции в хазната, но обитателите газят всекидневно в калта и праха. Кога ще се случат нещата – плащаме данъци след заветния акт 16, а на практика нямаме улици и осветление. Това не е в правомощията на строителните инвеститори.

  Отговор
 • 11.01.2018 в 17:37
  Permalink

  ИМАТ „ДЖЪМБО“ ДА ОТВАРЯ СЪС МАГАЗИН!
  МАГАЗИНИТЕ ПРАКТИКЕР И ПРАКТИС ГОТОВИ ЗА НОВИТЕ МАГАЗИНИ!
  МАГАЗИН ЯВОР БЕШЕ ОТВОРЕН ОТ 2016 ГОДИНА
  ВЪРПЕКИ, ЧЕ КАУФЛАНД ЩЕ ОТВОРИ ПРЕЗ ГОДИНАТА
  СЛЕД ПАРКИНГЪТ ПРЕД МАГАЗИН „ТЕХНОПОЛИС“ КУПИХА НОВ
  СЛЕД ИМАТ МАГАЗИНИ ДЖЪМБО В ГРАДОВЕ!
  БЛАГОДАРЯ ВИ! ЧЕ, СПОДЕЛИ ЗА НАС!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *