„Епъл“ и „Табако-Трейд“ тръгнаха ударно, „Ветеран турист“ и „Стима“ отвъртяха реми

Първо равенство и дъжд от голове белязаха втората вечер на зимния турнир по футбол във Велико Търново. Двубоят между „Ветеран турист“ и „Стима“ в ДКС „Васил Левски“ завърши без победител, като попаденията за 1:1 паднаха в края му. Танер Халилов изведе „Стима“ напред в 32-ата минута, в последната 40-а Ивалин Генов спаси „ветераните туристи“ от загуба с точно попадение.

Втората среща за вечерта напълни очите на публиката с голове, като потърпевш на терена бе тимът на „Победа“ (Кесарево), паднал с 3:10 от „Епъл“ (Джулюница), за който играят няколко футболисти от школата на „Етър 1924“. Неравностойна бе първата част, спечелена от победителите с 8:1. Точни за „Епъл“ бяха Даниел Димитров и Димитър Цонев по три пъти, Николай Николаев и Цветомир Додуров по два пъти. За тима от Кесарево се разписаха Мартин Иванов – веднъж, и Борис Миланов два пъти.

Резултатна, но далеч по-оспорвана бе третата среща, в която „Янтра Драганово“ пречупи с 5:3 „Илстрой“. Преди почивката победителите дръпнаха с 2:0 с точни изстрели на Мартин Йорданов и Благовест Ангелов. В началото на втората част „Илстрой“ изравни, като във вратата на Ивелин Бонев се разписаха голаджията от Раданово Иван Шишманов и Станимир Генов. Отговорът бе попадения на Илиян Трифонов и Иван Радоев за 4:2, но отново Иван Шишманов бе точен за 4:3 и върна интригата. Последва ново попадение на Трифонов и окончателното 5:3 за „Янтра“.

Финалът на вечерта бе убедителен успех с 6:1 на „Табако-Трейд“ срещу „Билдинг къмпани“. За отбора от Полски Тръмбеш, в който са играчи на третодивизионния „Янтра“, се отчетоха Тихомир Антонов, Борислав Иванов (9 и 33), Михаил Кулов, Красен Славчев и Калоян Илиев. Едно попадение за великотърновци върна Пламен Тонев.

И втората вечер премина в коректен дух, единственият по-напечен момент бе спор дали топката е напуснала игралното поле преди попадение на „Илстрой“ в срещата с „Янтра Драганово“.

Програмата за тази вечер:

17.00 „Мастър Пик“ – Старите приятели“

18.00 „Ивайло“ – „Амфора“

19.00 „Лайтс“ – „Болярите“

20.00 „Ив Комерс“ – „Водстрой“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *