Дневен хороскоп. Прогноза за 15 януари, понеделник

Луната е в Козирог. Фаза – новолуние. Лунният ден е 28и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Неудовлетворението от начина на живот, който водите, и от работата, която вършите, най-често могат да ви причинят различни обриви по кожата или болки в областта на зъбите на нервна почва. Замислете се какво да промените, за да тръгне животът ви в по-благоприятна насока и здравето ви да се подобри. Нежелани са операциите в областта на коленете, кожата, зъбите. Денят е благоприятен за посещение при зъболекаря за лечение на кариес или почистване на зъбен камък.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Подходящ е за лечебни масажи за облекчаване на различни травми по тялото. Не се препоръчват агресивните процедури за подмладяване на кожата. Коламаската също е нежелана.

Хранене и диета: На закуска и обяд е хубаво да включим повече калций в храненето си. Вечерта една салата от зеле ще ни дойде добре. Не пестете зехтина или олиото, мазнините ще бъдат преработени добре.

Цветове, носещи късмет: Сиво, светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16.09 часа. Растенията, посадени днес, ще бъдат дълго време живи.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Козирог и е в своя 28-и лунен ден, предразполагащ към добро настроение и умение да контролираме емоциите. Съвпадът й с Меркурий ни помага да сме гъвкави и да говорим лесно и без притеснения. Можем да свършим всякаква деловодна работа, както и работа, свързана с писане, комуникация и кореспонденция.

 

ОВЕН

Добро развитие

 

Стартирате седмицата с един доста жизнерадостен ден. Можете да започнете нещо начисто или да стартирате нова благоприятна дейност. Не си търсете оправдания, за да си останете вкъщи. Денят на работното ви място е в пъти по-успешен, отколкото ако сте в отпуск. Ще се убедите колко добро развитие ви чака.

 

ТЕЛЕЦ

Хубав етап

 

Очаква ви доста благоприятен ден, защото днес сте заредени със сили и енергия. Щастието ви се усмихва и в личен, и в служебен план. Не спирайте да мечтаете и да превръщате идеите си в реалност. Сега се намирате в хубав етап от месец януари. Използвайте го, за да набележите по-високи цели за тази година.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще се справите

 

Ще преживеете доста силна от емоционален и организационен характер седмица. Още днес се налага да се справяте с извънредни ситуации, невлизащи в плановете ви. Запазването на самообладание е в основата на успеха ви. Не се противете на съдбата, а бъдете нейни последователи. Меркурий ви помага да се справите отлично.

 

РАК

Делови напредък

 

В понеделник сте настроени делово и можете да отметнете административната работа, която натрупахте от началото на годината до този момент. Влезте в разговори с деловите партньори, направете важни сделки. От активността ви зависи бъдещият успех. Вечерта ви чака отморяваща вечеря с половинката.

 

ЛЪВ

Забързан ден

 

Понеделник ви носи сигурни успехи във финансовата сфера, ако работите смело и следвате своите амбиции. Ще видите, че усилията, които полагате днес, си заслужават и ще започнат малко по малко да ви се отблагодаряват. Днешният ден е изключително забързан. Ще разрешите административен проблем.

 

ДЕВА

Успехът е с вас

 

Денят ви позволява да осъществите важни делови контакти и разговори, които ще ви помогнат да се придвижите напред към изпълнение на целите си. Етапът на почивките и празниците приключи и е време да застъпите здраво на работното място, заемайки се сериозно с предизвикателствата, които ви чакат. Успехът днес е с вас.

 

ВЕЗНИ

Семейни проблеми

 

В понеделник трудно задвижвате колелото, защото почивката през уикенда някак не ви стигна, за да съберете сили за новата работна седмица. Сутринта ще закъснеете за работа, защото още със ставането ви зариват с проблеми в семейството, които са неотложни и трябва да бъдат разрешени до обяд.

 

СКОРПИОН

Комуникация

 

В понеделник настроението ви е добро и вие успявате да осъществите важни контакти, които да ви помогнат в бъдещите намерения. Днес се пригответе за много разговори, комуникация, търсене на различни начини да се свържете с хора от по-далечни разстояния. Телефонът ви не спира да звъни. Ще се уморите да говорите.

 

СТРЕЛЕЦ

Изявете се

 

Стартирате новата работна седмица с хъс и желание за успех. Днес много добре можете да прецените накъде да се насочите, за да спечелите някой друг допълнителен лев в своя личен бюджет. Обадете се тук-там, за да предложите услугите си. Някой ще се възползва от онова, което можете. Потърсете си ниши за изява.

 

КОЗИРОГ

Център на внимание

 

Луната преминава през вашия знак. Сега вие заемате главна роля в случващото се наоколо. Имате възможност да направите важни промени и да оправдаете гласуваното ви доверие. Ще бъдете център на вниманието. Вероятно ще се превърнете в обект на предложение в службата. Време е да приемете.

 

ВОДОЛЕЙ

Запазете спокойствие

 

Трудно влизате в крак през първия ден от новата работна седмица. Сутринта си позволете 10-минутно излежаване, за да се приготвите за ставане от леглото. Не си причинявайте стресови ситуации. Не се насилвайте да вършите неща, за които нямате достатъчно време. Действайте спокойно и без излишно напрежение.

 

РИБИ

Намирате си разговори

 

В понеделник вие сте в благоприятна позиция. Заобиколени сте от приятели, познати и хора, с които можете да си кажете две-три приказки. Това е особено важно за ден като днешния, защото имате нужда да споделяте, да говорите и общувате. На работното място си вършите брилянтно работата и там звездите нямат никакви забележки.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Здраво стъпили на земята, вие винаги знаете какво и как да постигнете в живота си. Материалните ви стремежи са силно изразени и помагат да се реализирате добре навсякъде. Добрият тон, който винаги спазвате, е ключът да влизате лесно в душите на другите хора и да печелите симпатиите им. Като представители на Козирог, вие сте романтици с по-материално виждане за любовта. Немалко от вас са си помисляли за връзка по сметка. Важно условие за успеха ви в живота е да имате подходящо образование, което да получите в годините до навършване на 25-30.

Навлизате в година на материална стабилност, гарантирани доходи и финансов възход. Колкото и прекрасно да звучи, всичко това няма как да се случи без вашето активно участие и работа. Печелете парите си по честен начин. Не бива да вземате кредит, освен ако не сте сигурни, че ще се издължите до рождения си ден догодина.

Следващата година изисква от вас да преосмислите живота си изцяло, като приключите изостанали дела от предходните девет години. Лесно ще се отърсите се от всякакви хора, които ви тревожат, използват и досаждат. Не започвайте нищо ново, оставете го за след 12 месеца. Сега се заемете със старите си дела.

Здраве: Възможни са чести главоболия, инфекции и проблеми със зъбите и очите. Ходете редовно на профилактични прегледи.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *