31 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 16 януари, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – новолуние. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Обуйте си удобни обувки и се пазете от травми и наранявания. Живейте в съзвучие с желанията си и си поставяйте такива цели и амбиции, които да можете да изпълнявате напълно. Това ще ви прави здрави, бодри и щастливи. Нежелани са операциите в областта на коленните стави, сухожилията, кожата, зъбите. Добре протичат профилактиката и лечението на болки в колената, гастрит, язва и проблеми с кожата. Можете да посетите зъболекаря за лечение на кариес или почистване на зъбен камък. Отложете ваденето на зъб за друг ден.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Можете да направите лечебни масажи на цялото тяло. Избягвайте топлата коламаска.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор. Друга подходяща гозба за днес е кремсупа от картофи, моркови и цвекло.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16.59 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Козирог в 29-и лунен ден предизвиква негативни мисли и емоции, завист и злоба заради това, че някои са по-успели от нас. Нека се замислим, какво са направили, за да стигнат до тук. Денят може и да е доста по-добър и благоприятен, ако действаме стратегически. Луната е в съвпад с Плутон и в секстил с Юпитер и Марс. Ако потърсим, ще намерим. Ако не търсим, никой няма да ни даде наготово.

ОВЕН

Повишение в службата

Във вторник не завиждайте на хората, които са успели повече от тях. Научете се да наблюдавате техните действия и да се стремите към същото. Денят е благоприятен за делови начинания и ви дарява широк диапазон от сфери на изява. Ще подобрите развитието си в кариерата. Днес можете да разберете за повишение в службата.

ТЕЛЕЦ

Нова страница

Вие също се радвате на доста добро развитие в служебен план. Днес деловите разговори вървят благоприятно и можете да постигнете съгласие по доста въпроси. Засилва се желанието ви за промени в сферата на личните взаимоотношения. Нещо в интимен план ви кара да отворите нова страница в живота си.

БЛИЗНАЦИ

Самоизолирате се

Днес не е изключено да попаднете в тотална изолация от хората наоколо заради нежеланието ви да разберете техните болки и страдания, а все да се оплаквате за своите. Оставате с впечатлението, че светът около вас е враждебен, а всъщност вие допринасяте за тази ситуация. Започнете курс за духовно усъвършенстване.

РАК

Бизнес начинания

Моментът е прекрасен за деловия ви живот, защото днес можете да проведете доста разговори, които да ви отведат в съвсем различна посока. Денят е благоприятен за правене на бизнес и сключване на сделки, защото те ще са изцяло във ваш интерес. В личния живот също ви чака стабилност и просперитет.

ЛЪВ

Действайте по приоритети

Вторник може да ви се стори доста забързан ден, хаотичен и неподреден. Ангажиментите ви се струпват изведнъж на главата и не знаете, кое да започнете по-напред. Действайте по приоритети, за да отхвърлите първо най-важните задачи. Концентрацията ви е отлична. Ще се справите благополучно.

ДЕВА

Общуване

Предстои ви доста благоприятен ден, в който мечтите ви могат да се превърнат в реалност. Обърнете повече внимание на социалните си разговори, на сферата на комуникацията и общуването. Днес можете да научите истини, да намерите важна информация или просто да се запознаете с интересни хора, от които да черпите опит и знания.

ВЕЗНИ

Тромав ден

Струпват се доста обстоятелства, които ви теглят назад и не ви позволяват да направите крачка към осъществяване на набелязаните цели. Моментът не е благоприятен за започване на каквото и да е било. Обърнете се през рамо и осъзнайте грешките си. Ако нещо не върви, то трябва да бъде изоставено в миналото.

СКОРПИОН

Има на кого да разчитате

Очаква ви доста благоприятен, жив и успешен ден. Около вас има сериозни обстоятелства, които ви помагат да се реализирате благоприятно в професионалната сфера. Сега късметът е на ваша страна. Приятелите са наоколо и са готови да ви подадат ръка, ако се нуждаете. Има на кого да разчитате.

СТРЕЛЕЦ

Материални въпроси

Продължавате смело напред. Днес в ежедневието ви ще засягате въпроси от финансов и материален характер. Ще трябва да защитите всичко свое, всичко, което имате и притежавате. Не давайте пари назаем. Не давайте нищо от себе си на хора, които не го заслужават и искат да постигнат успеха си наготово.

КОЗИРОГ

Късметът е с вас

Във вторник отново сте на топа на устата. Имате да свършите толкова много неща, за които времето е ограничено. Подредете мислите си. Днес не бива да сте хаотични. Действайте само по своите ангажименти, без да се вълнувате от чуждата работа. Късметът е зад гърба ви. Ще се срещнете с подходящи хора, които ще ви помогнат да вървите напред.

ВОДОЛЕЙ

Оставете се на течението

Днес е ден, когато не бива да се насилвате с неприятни дела. Отново приложете схемата на 10-минутното излежаване, преди да станете сутринта. Избягайте от стреса, като се заловите само с рутинните си ангажименти. Не очаквайте новите начинания да ви дарят  успех. Периодът изисква да сте внимателни в сферата на личните взаимоотношения.

РИБИ

Бъдете егоисти

Във вторник сте изключително податливи на влияния отстрани и е особено важно да общувате с хора, които ви зареждат с позитивна енергия, чисти и светли мисли. Избягвайте новите запознанства. Обърнете повече внимание на себе си и в повечето случаи бъдете егоисти. Това ще ви предпази от много неприятни мигове.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си; да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Наложително е в моменти да се превърнете в егоисти, за да спасите собственото си настояще и бъдеще. Не се жертвайте в името на когото и да е било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. Позволите ли близките ви да се бъркат в него – неминуемо ще си имате сериозни проблеми. Вашият най-висок житейски връх трябва да бъде второто място. Стремите ли се към първенство, ще загубите.

Навлизате в година на ново и прекрасно начало, ако то бъде достатъчно обмислено и желано от вас. Време е да започнете начисто, да видите слънцето след разкъсващите се облаци и да усетите вкуса на успеха.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечно-съдовата система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!