Дневен хороскоп. Прогноза за 17 януари, сряда

Луната преминава от Козирог във Водолей в 10.31 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 4.17 часа. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Меркурий

Здраве: Бъдете активни. Заради новолунието е възможно да се чувствате недоспали, с нисък тонус и болнави. Увеличете движението и приема на витаминозна храна, за да се справите. Нежелани са операциите в областта на ставите, вените и очите. Добре протича профилактиката и лечението на кожни заболявания, проблеми със зъбите, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за поставяне на татуировка и обеци. Не е благоприятен и за подстригване на косите, направа на нова прическа. Масажите, особено на гърба, носят дълготраен терапевтичен ефект.

Хранене и диета: Намалете порциона си, въпреки че чувството на глад се усилва. Хапвайте начесто и включете плодове между основните си ястия. Пиенето на вода и течности може да причини чувство за подутост, но до ден то ще отшуми. Не забравяйте ядките, които са естествен източник на полезни мазнини за организма. Лунната диета трае през целия ден.

Цветове, носещи късмет: Виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 17.52 часа.

Звездни аспекти за деня: Новолунието в Козирог е причина да се замислим за материалното си състояние към този момент, за развитието в кариерата и в сферата на професионалния живот. Днес е подходящ ден за вземане на решения в служебен план, за поставяне на цели, за изваждане на показ амбициите. Може да се поставя ново начало.

ОВЕН

Шанс за изява

Очаква ви щастлив ден. Нарастват възможностите и шансовете да се изявите в сряда. Обърнете внимание на всеки детайл в работата, която вършите. Лесно спазвате зададените ви срокове. Имате желание за съревноваване с останалите колеги или партньори. Често обаче това състезание може да ви коства напразни усилия.

ТЕЛЕЦ

Ограничете риска

В служебно отношение сряда отключва някои отдавна заключени врати пред вас. Имате нужда да се изявявате, да покажете своите способности. Лесно ще ви се удаде възможност. Не предприемайте прекалено големи рискове и залагайте на сигурното, когато трябва да правите избор. Това ще ви спести много главоболия.

БЛИЗНАЦИ

Планирайте

Повече от ясно е, че в любовта вече имате успех. От сряда стартирате период на раздвижване, който акцентира главно върху личния ви живот. Възприемате света по различен начин. Имате нужда да се освободите от някои досадни психически задръжки. Избягвайте да давате съвети на другите хора. Планирайте своя собствен живот.

РАК

Недоволни сте

Обстоятелствата, в които попадате днес, невинаги са по ваш вкус. Това е и причината за недоволството ви в по-голямата част от деня. Избягвайте да показвате личните си впечатления. Имате нужда хората да разберат за вашия дискомфорт, но това само ще ви натрупа излишни негативи, спречквания и кавги.

ЛЪВ

Не се налагайте

Щастливци сте днес, защото хората, които ви заобикалят, ви подкрепят във всяко едно действие. За съжаление, възможно е да навредите на общата хармония с желанието си да променяте и диктувате. Съобразявайте се с обстоятелствата и не налагайте мнение там, където това не е чак толкова желателно.

ДЕВА

Не се предавайте

Сряда се оказва напрегнат ден, защото изисква от вас по-сериозно отношение към задълженията и отговорностите. Успявате, ако сте целеустремени. Шансът да преборите стреса и умората е голям, но се изисква силна мобилизация и добра концентрация. На този етап ви липсва желание да се справяте с трудностите.

ВЕЗНИ

Не бъдете тънкообидни

Трудностите днес са породени единствено от ваши предишни постъпки и грешки, които не сте поправили навреме. Сега е удобният момент те да се проявят и да напомнят за себе си. Приемате емоционално всяка дума, казана от хората около вас. Това може да бъде сериозен повод за разправии без основание.

СКОРПИОН

Успешен ден

В сряда разрешавате всекакви проблеми от финансов и материален характер без затруднения. Намирате правилната тактика, а и колегите помагат безотказно. Бъдете по-концентрирани, защото единственото, което би ви навредило, е вашата разпиляност и липса на координация.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете търпеливи

Обърнете внимание на разговорите, на начина, по който ги водите. Както и на хората, с които разговаряте. Задава се ново предложение на пътя ви, но за да го постигнете, е нужно да бъдете една идея по-търпеливи и да вярвате в бъдещето. Оптимизъм не ви липсва, но търпението на този етап определено отсъства.

КОЗИРОГ

Успехът е с вас

Изживявате една щастлива и благоприятна седмица, в която вие сте център на внимание. Това е и причината за голямата ви умора. Справяте се с много ангажименти, кой от кой по-спешен. Времето ви е ангажирано до минутка, но успехът е с вас. В личен план запазете хармонията.

ВОДОЛЕЙ

Разбирателство

Днес проявявате нужната находчивост и предвидливост. Предложения, пряко касаещи джоба ви, получавате още в предобеда. За щастие, ще имате възможност да се консултирате с приятели и колеги преди да приемете. Не всички оферти си заслужават. В личен план се радвате на разбирателство.

РИБИ

Нужда от почивка

От днес идва период, в който се налага да се оттеглите за миг и да си починете. Не го разбирайте като отпуск или ваканция. По-скоро е добре да отхвърлите важните задачи и да се заемете с рутинни ангажименти, с дела, които не изискват сериозна физическа и психическа дейност. Вечерта си легнете по-рано.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Макар да сте родени на ден, определящ кармична разплата, си имате късмет и усет, а също така нека не забравяме и находчивостта, с която разполагате. Все хубави качества – и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца. Причината пак е във вас, защото сте немарливи към него, когато вървите нагоре по стълбицата на професионалното израстване.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Оставете се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *