Дневен хороскоп. Прогноза за 18 януари, четвъртък

Луната е във Водолей. Фаза – новолуние. Лунният ден е 3-ти. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Обличайте се според времето навън и не забравяйте да сложите шапка и ръкавици, за да не настинете. Днес кръвообращението е със затруднени функции и може да се оплакваме от студени крайници. Нежелани са операциите в областта на очите и вените. Добре протичат процедурите по премахване на разширени вени.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Спортът оказва благотворно влияние върху цялото тяло. Не е желателно поставянето на татуировка, защото може да причини кръвоизливи върху кожата.

Хранене и диета: Ограничете прекомерния прием на течности. Организмът задържа вода. Хапвайте по малко и начесто, за да подпомагате метаболизма да работи правилно. Включете в междинните хранения (закуски) повече сурови ядки. Шоколадът, приет в малки количества, действа тонизиращо. Ограничете солта.

Цветове, носещи късмет: Виолетово, синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 18.49 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Водолей в комбинация с влиянието на 3 лунен ден съветва да сме максимално активни и физически, и психически. Да не стоим на едно място, а да търсим, разучаваме и намираме нови начини за реализация. Да бъдем идейни и гъвкави. Време е да започнем новия лунен месец с добро настроение, бодрост и оптимизъм.

 

ОВЕН

Борбени сте

 

Сега сте мотивирани да се борите с трудностите, колкото и големи да са те. Около вас се случват събития, даващи ви основание да вярвате във възможностите за успех. Като цяло това е един важен ден. Благоприятно протичат обществените отношения, деловите контакти и новите професионални запознанства.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете гъвкави

 

Очаквайте благословията на човек с голямо обществено влияние да ви сполети и вие да се окажете в условията на едно ново професионално предложение. Повярвайте в себе си и в успеха, който ви предстои. Действайте бързо, гъвкаво и интелигентно. Днес можете да уредите бъдещето си.

 

БЛИЗНАЦИ

Действайте

 

Промени и възможности са залегнали в прогнозата за четвъртък. Избягвайте да губите сили в обсъждане на ненужни теми. Насочете енергията си към нещо креативно. С колегите разговаряйте само по работа. Не влагайте нищо лично. Избягвайте да разказвате за плановете си. В любовта ви чака хармония.

 

РАК

Изгответе бюджета

 

Време е да направите малко по-обстоен анализ на финансовото си състояние. Отбележете всички извънредни разходи, които ви се наложиха в последно време. Планирайте бюджета си до края на месеца. Помислете какво искате да научите през тази година. Потърсете подходящите курсове и семинари за това.

 

ЛЪВ

Егоцентрични сте

 

В четвъртък сте заслепени от своята собствена светлина и не виждате, че около вас също има хора със своите мисли, чувства и нужди. Интересувате се само от себе си, оплаквате се само от своите житейски неволи. Не давате на никого да ви сподели болките си. Станали сте прекалено егоцентрични, без да го осъзнавате.

 

ДЕВА

Спортувайте

 

Очаква ви много работа, която трябва да свършите днес, без да отлагате за идните дни. Заели сте се с повечко ангажименти, но сега имате възможност да ги отметнете всичките. Помислете за здравето си. Днес можете да отидете на лекар, ако не се чувствате добре. Помислете за посещение на спортни занимания, йога, аеробика, фитнес.

 

ВЕЗНИ

Активност

 

Лишени сте от свободно време, защото се налага да изпълните всичките си планове. А те не са никак малко. Промени и новости ще ви зарадват още в сутрешните часове. Очаквахте застой и спокойствие, но те са насрочени за утре. Днешният ден ви изненадва с непривична активност. Разрешете проблемите си, не ги отлагайте.

 

СКОРПИОН

Не бъдете хаотични

 

Успехите ви днес ще са плод на вашите предварителни и добре обмислени планове. Не действайте хаотично, защото хаосът може да ви донесе доста разочарования. В личните взаимоотношения често сте от едната крайност в другата – или прекалено отворени, или консервативно затворени, сякаш не желаете да допуснете никого до себе си.

 

СТРЕЛЕЦ

Много срещи

 

В четвъртък бъдете максимално гъвкави и активни. Предстои ви един доста натоварен ден. Ще трябва да осъществите непланирани срещи и да водите доста разговори, които раздробяват работното ви време на парчета. Съсредоточете се, защото вероятно ще се срещнете с влиятелни хора, чиято подкрепа ще ви е нужна точно след един месец.

 

КОЗИРОГ

Силен ден

 

Днес не се лишавайте от възможността да се срещнете с точните хора, които да ви помогнат да подобрите приходите си през идния месец. Ще получите неочаквани плащания за свършена наскоро работа. Днешният ден определено ви позволява да разгънете чергата си на по-широко, защото е финансово силен и стабилен.

 

ВОДОЛЕЙ

Ускорено темпо

 

Късметлии сте в днешния ден, защото наоколо се случват промени, които ви допадат и са изцяло във ваша полза. Заслужаваше си да изчаквате няколко дни подред. Да сте в застой, за да можете сега да се заемете с новите ангажименти и дела. Бъдете активни, дейни. Темпото се ускорява и в тези условия вие можете да постигнете много.

 

РИБИ

Не се отказвайте

 

Интуицията ви работи във ваша полза. Задължително й се доверете, ако сте в ситуация на избор. Имате нужда от подкрепа за плановете си, но няма да я получите. В службата е вероятно да се озовете сами срещу всички останали колеги. Не губете ентусиазъм. Не се ли откажете от каузите си, признанието ще е по-голямо, защото ще сте постигнали успеха сами.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Родени сте на ден, определящ кармична разплата, спечелена заради някои непочтени действия в минали прераждания. Вашата съдбовна мисия в този живот е да се научите на любов към близките, да премахнете егоизма, с който се отнасяте към света, да бъдете по-отворени към хората около вас и да живеете за тях, а не за себе си. Само така ще получите тяхната истинска подкрепа и любов. С половинката не бива да се отнасяте прекалено ревниво, за да не я загубите завинаги – това е минусът ви в любовта. Справите ли се с досадното си собственическо чувство, няма да имате никакви проблеми.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *