65 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 22 януари, понеделник

Луната преминава от Риби в Овен в 8.26 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Не се напрягайте с излишни емоции и негативни усещания. Отпуснете мислите си и не се натоварвайте с взиране в мобилните телефони или компютрите без да има нужда. Дайте си почивка на психиката. Нежелани са операциите в областта на очите, челюстите, зъбите. Добре протича профилактиката и лечението на нервни заболявания и проблеми с очите, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Днес поддържайте диетичен режим на хранене. Включете в менюто си повече пилешко, заешко месо и риба, млечни продукти и яйца. Плодовете вземайте, за да заситите глада си за сладко, но или преди ядене, или два часа след това. Пригответе си пилешко със зеленчуци по китайски, на уок тиган с много малко мазнина.

Цветове, носещи късмет: Зелено, сиво, виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 10.43 часа.

Звездни аспекти за деня: Не пренебрегвайте важните задачи за този ден. Луната е в квадратура със Сатурн и ни подканя да сме стриктни в изпълнението на ангажиментите. Хармоничните аспекти на Луната със Слънцето и Венера ни придават харизма и добро настроение, жизнен тонус и хъс за работа. Използвайте благоприятната енергия на двете планети, за да се докажете и реализирате по най-добрия начин. Можете да уговорите добри условия по договор.

 

ОВЕН

Не сте забелязвани

 

В понеделник желанието ви е да ръководите, да бъдете чути, последвани и ухажвани. За съжаление, невинаги ще ви се получава, защото всеки около вас е зает с неговите си проблеми и ангажименти и няма намерение да ви обръща голямо внимание. Насочете се не да привличате погледите, а да свършите своята работа подобаващо.

 

ТЕЛЕЦ

Не ви спори

 

В началото на новата работна седмица вие се чувствате прекрасно. Желанието ви е да наблюдавате отстрани всичко, което се случва с хората около вас. Не искате да попадате във важни ситуации и да вземате решения. Днес сте се пуснали по течението. Това е и причината ангажиментите ви да не спорят много.

 

БЛИЗНАЦИ

Концентрирайте се

 

Днес сте в добро настроение, но ви липсва координация и трудно ще вършите ежедневните си задачи. Разпилявате се, месите се в чужди дела, подавате ухо за да чуете слухове. Всичко това руши вашата концентрация и ви прави разсеяни, непоследователни и безуспешни.

 

РАК

Доказвате се

 

В понеделник излезте с ясни позиции и планове на работното място. Не оставяйте недовършени дела за утре. Опитайте се да свършите всичко, което е нужно, днес. Денят е важен и ще ви постави в ситуации на доказване, борби и битки. Добрата новина е, че ще спечелите всичките.

 

ЛЪВ

Грешки

 

Нестабилен и емоционален, днешният ден ви поставя в ситуации да грешите с всяко действие или приказка. Прибързвате с решенията, затова ще си патите. Очаква ви критика от страна на ръководството. Нека това не ви притеснява. Бъдете по-внимателни в личен план. Говорите прекалено много и може би не усещате кого наранявате.

 

ДЕВА

Разрешете проблеми

 

Обърнете внимание на наболели проблеми, които търсят своето разрешение. Е, днес е дошло време да се замислите за тях, да се срещнете и да ги преодолеете. Не се притеснявайте, ще се справите. Новата седмица започва със завършване на стари дела, разчистване на сметки, за да ви е по-лесно да положите ново начало само след ден.

 

ВЕЗНИ

Осъзнайте грешките

 

В понеделник ще трябва да се справите с проблемите, които сами сте си създали в междуличностните взаимоотношения в последните няколко седмици. Не обвинявайте никого, че вашите близки са враждебно настроени към вас. Осъзнайте грешките си, извинете се за тях и продължете напред в хармония.

 

СКОРПИОН

Бъдете решителни

 

Това е доста благоприятен ден, защото ви позволява да се разгърнете и мислите по-широкомащабно. Темпото се забързва. Съдбата иска от вас да вземете важни решения, без да отлагате. Ще се справите с всички предизвикателства. Днес не отлагайте нищо за идните дни. Бъдете решителни, смели и непоклатими.

 

СТРЕЛЕЦ

Материални въпроси

 

Силната ви емоционалност е причината някои хора да се настроят срещу вас. На този етап не успявате да разсъдите правилно за доста неща и вземате прибързани, погрешни решения. Това се отнася най-вече за личния и семейния живот. На работното място се отпуснете и вършете рутинните си ангажименти, вместо да се залавяте с новости.

 

КОЗИРОГ

Добра новина

 

Стартирате седмицата с муден ден. Днес не сте особено инициативни, а по-скоро се нагаждате към обстоятелствата, в които сте попаднали. От вас не се иска днес да вземате решения. Бъдете внимателни в действията. Ще ви зарадва приятна новина в семейната сфера. Живеете в хармония с близките.

 

ВОДОЛЕЙ

Помогнете, ако ви молят

 

В понеделник сте притиснати от проблеми, свързани с вашите роднини, близки или много приближени приятели. Ще се справите със затруднението, но помагайте само ако сте молени за помощ. Сега не е време да демонстрирате своята отзивчивост и великодушие.

 

РИБИ

Бъдете активни

 

Понеделник вещае възможности и шансове за вас. Опитайте да бъдете по-активни, въпреки емоционалното неразположение. Ограничете контактите си с ръководството, защото съществува възможност за възникване на спорове и противоречия. Половинката ще прояви най-голямо разбиране към проблемите ви.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в година на себеанализ и преоценка на изминалите девет години. Сега не е време за активни действия, а за ретроспекция и изводи. Мнозина ще учат през тази година и ако го направят, то ще са избрали най-доброто време за това.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли и кожата.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *