10 четения

Зимен турнир по футбол: „Тера-Трак“ с най-силно нападение, за шеста поредна година Илиян Димитров атакува голмайсторския приз

5,34 гола е средната резултатност на мач на зимния турнир по футбол във Велико Търново. От началото на надпреварата до петък са изиграни 38 срещи, в които са отбелязани общо 203 попадения. Най-резултатният мач е „Епъл“ (Джулюница) – „Победа“ (Кесарево), завършил 10:3, следван от „Банка ДСК“ – „Тера-Трак“ 2:9.

С най-силно нападение след груповата фаза е тимът на „Тера-Трак“, отбелязал общо 18 гола. 16 попадения е активът на „Епъл“, 14 на „Табако-Трейд“, 12 на „Яна-1“.

Сред стрелците начело е Илиян Димитров от „Тера-Трак“ с 8 гола в личната си сметка, отбелязани в три мача. Любопитно е, че Димитров е печелил голмайсторския приз на турнира пет поредни години, а сега е устремен към шеста награда.

Втори с пет попадения в актива си е Али Кязъмов „Ресторанти Щастливеца“. С по 4 четири гола са Пламен Станчев „Стима“, Даниел Димитров „Епъл“, Иван Иванов „Илстрой“ и Павлин Георгиев „Яна-1“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *