Последното турне на Елтън Джон ще продължи три години

Британският певец Елтън Джон заяви в Ню Йорк, че последното му турне ще е тригодишно, преди да се посвети на отглеждането на двете си деца, съобщиха Асошиейтед прес и Франс прес.
70-годишният Елтън Джон обаче няма да сложи край на кариерата си като музикант и композитор, която продължава повече от 50 години.
„Надявам се да продължа да творя до смъртта си“, каза той на пресконференция в Ню Йорк, предавана директно в интернет.
Известният певец, пианист и композитор поясни, че с това турне иска да благодари на феновете, които са го подкрепяли от началото на кариерата му през 70-те години на миналия век. Той взел решението за турнето през 2015 г., докато бил във Франция, а през следващите две години го планирал.
Елтън Джон отбеляза, че иска да прекарва повече време със семейството си и че двете му деца ще са на 10 и 8 години, когато турнето му приключи през 2021 г. „Приоритетите ми сега са децата и семейството ми“, увери той.
Елтън Джон седна зад пиано и изпълни песните „Tiny Dancer“ и „I’m Still Standing“. Певецът носеше характерните си тъмни очила и яке в ярки цветове с надпис „Гучи обича Елтън“.
Последното му турне ще започне с концерт на 8 септември в Алънтаун, Пенсилвания, и ще включва 300 шоута в Северна Америка, Европа, Азия и Южна Америка.

ИЗТОЧНИК: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *