Дневен хороскоп. Прогноза за 29 януари

Луната е в Рак. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 13-и в 14-и в 15.26 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Опитайте да не мислите за негативни неща или неща, които нараняват емоционалното ви състояние. Днес повечето заболявания се появяват на нервна почва. Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Добре протичат профилактиката и лечението на гастрит, колит, нервни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, за топла коламаска, която ще доведе до раздразнения на кожата. Избягвайте също така и пилинга на кожата, както и маските с пилинг ефект, защото могат да предизвикат зачервяване и нежелани реакции.

Хранене и диета: Днес трапезата има своята обединителна функция в семейството. Пригответе вкусна и питателна храна и съберете цялото семейство на вечеря. Наблегнете на сладките приказки, а не на количеството на порциите. Наслаждавайте се на всяка хапка. Не прекалявайте с белия хляб, картофите и ориза. Те ще трупат мазнини около талията.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо, светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.26 часа. Можете да полеете цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Днес не бързайте да вършите всичко едно през друго, а си направете план за действие, който да спазвате. Денят е благоприятен и активен, предшества една ползотворна и забързана седмица. Днес Луната е в Рак и е в хармоничен аспект с Нептун. Не приемайте информацията около себе си емоционално. Обмисляйте я добре. Можете да придобиете ново знание, умение и квалификация.

 

ОВЕН

Лично щастие

 

През целия ден ви преследва мисълта, че не сте завършили нещо на работното място и пропускате важни задачи. В мислите ви бушува хаос и безредие. Не се заемайте с нищо ново, а добре си структурирайте плановете и завършете онези неща, които сте започнали в последните няколко седмици. Очаква ви лично щастие.

 

ТЕЛЕЦ

Пикантни новини

 

Няма да успеете да подредите мислите си днес. Все някой ще ви търси или ще ви звъни по телефона с различни молби или изисквания да свършите това-онова. Денят не е от най-подредените и това е изнервящо обстоятелство. Не се ядосвайте. Ще научите нещо интересно относно личност, на която се възхищавате.

 

БЛИЗНАЦИ

Заслужена похвала

 

Опитайте да спестите някой друг лев в края на месеца. Направете сметка на приходите и разходите си през април. В личен план дори и денят да е напрегнат, това не бива да ви притеснява. Не пренебрегвайте по-важните ангажименти в службата. Днес ще получите похвала, ако сте се справили с някои от тях.

 

РАК

Без ядове

 

Луната гостува в знака ви, а фазата пълнолуние допълнително напряга нещата. Днес сте като барут, който може да се възпламени и от най-малката искра. Не се ядосвайте за глупости. Оставете негативните мисли за друг ден, защото, ако ги допуснете до себе си, рискувате сериозно да навредите на физическото си здраве.

 

ЛЪВ

Без инициативи

 

В началото на тази напрегната за вас седмица действате наслуки. Впускате се в нещо, после виждате, че не се получава, захващате друго. Въртележката от проблеми се забързва, но не осъзнавате, че вие самите си я причинявате. Днес колкото по-малко поемате инициативата, толкова по-добре за вас.

 

ДЕВА

Изяждат ви времето

 

Не очаквайте нещо да се случи по предварителните ви планове днес. По-скоро свикнете с хаоса и действайте по приоритети. Дразнят ви всички хора, които ви занимават с какво ли не. Всеки иска да ви пита нещо, да обсъжда с вас мислите и намеренията си. Не ви остава много време да осъществявате своите цели.

 

ВЕЗНИ

Добра реализация

 

Днес не се отказвайте, ако видите малко трудности и пречки по пътя си. Опитайте да ги преодолеете с лекота. Денят е доста благоприятен в сферата на професионалната реализация. Можете да планирате цялата си седмица. Не щадете сили. Струва си да поработите малко повече. Признанието ще ви изненада приятно.

 

СКОРПИОН

Търсите чуждото мнение

 

В понеделник сте готови да започнете начисто с планове, идеи и цели. Денят е благоприятен за вас, въпреки че сте емоционално приповдигнати и вземате прибързани решения. Прекалено много се влияете от средата, в която живеете. Мнението на околните е водещо за вас и поради тази причина често допускате грешки.

 

СТРЕЛЕЦ

Необезпокоявани от никого

 

Не страдайте, ако днес не сте сред първите редици и хората някак избягват контакта с вас. Приемете този момент като идеален за обмисляне на планове или вършене на някаква работа, без да бъдете прекъсвани. Сега вие сте център на своята вселена, можете да правите своите неща и да сте щастливи от този факт.

 

КОЗИРОГ

Бъдете настроени делово

 

Днес не бързайте да правите планове, без да сте ги съобразили с хората около себе си. Денят е благоприятен, но и доста забързан. А вие трябва да сте в съгласие с всички останали около себе си. Това е важно обстоятелство за успеха ви. Скарате ли се с някого, понеделник ще се преобърне с краката нагоре и ще изпуснете шанса за успех.

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете активни

 

Заемете се сериозно с дейностите, които трябва да свършите днес. Понеделник изисква вашата активност и адекватност. Мислете разумно. От друга страна, трябва да погледнете по-сериозно на здравословните си навици. Променете някои негативни такива. Започнете да се храните природосъобразно и да се движите повече.

 

РИБИ

Преборете страха

 

В прекрасно настроение сте, но чувствате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Ето точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство. Имате късмет и можете да го използвате. В службата бъдете стриктни. Започнете ли нещо, свършете го в рамките на деня.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте толерантни и отстъпчиви хора. Често се съобразявате с чуждото мнение и не проявявате егоизъм. Причината е в датата, на която сте се родили. Тя обаче от своя страна ви поставя между чука и наковалнята. Мисията ви в този живот е да се научите да отстоявате мнението си, ясно да заявявате своите желания и да се борите. Бъдете вироглави и не отстъпвайте, когато видите трудност пред себе си. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот.

Навлизате в една прекрасна година на радикални промени, активност и дееспособност. Бъдете силни, упорити и вършете винаги докрай това, с което сте се заели – важна предпоставка за успеха ви. Ако ви се налага да излезете в чужбина, това е най-подходящата за тази цел година.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхиалната система. Можете да спрете цигарите, ако решите, че му е дошло времето сега.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *