Дневен хороскоп. Прогноза за 30 януари, вторник

Луната преминава от Рак в Лъв в 20.52 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 16.33 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Освободете съзнанието си от излишни негативни емоции. Мислете положително и ще сте здрави. Нежелани остават операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Добре протичат профилактиката и лечението на гастрит, колит, нервни заболявания.

Красота и външен вид: И днес моментът е неподходящ за подстригване на косите и направата на топла коламаска. Избягвайте също така и пилинга на кожата, както и маските с пилинг ефект, защото могат да предизвикат зачервяване и нежелани реакции.

Хранене и диета: Днес определете минимум пет хранения на ден с по-ограничен порцион, за да държите кръвната захар в желаните норми. Хапнете на закуска мюсли с мляко, след два до три часа плод, а на обяд – обилна салата от пресни зеленчуци с пълнозърнеста питка. В следобеда насрочете две междинни закуски с плод или фреш, а на вечеря също наблегнете на салатата от зеленчуци с готвено постно ястие.

Цветове, носещи късмет: Червено и сиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 16.33 часа. Можете да полеете цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Рак в 14 лунен ден предизвиква силно желание да свършим доста неща и да успеем там, където са ни амбициите. Вторник е благоприятен и подкрепя новите инициативи. Каквото и да започнете днес, ще го завършите с успех. Луната и Уран са в квадратура. Провокирайте мисленето си. Излезте от зоната на комфорт. Направете нещо, което да е извън традиционното и рутинното.

 

ОВЕН

Не се налагайте

Бъдете либерални в личните си взаимоотношения. Избягвайте конфликтите, предизвикани от желанието ви да налагате мнението си на близките. По всичко личи, че желаете да установите ред и дисциплина и където работите, и където живеете. Но днес не бъдете деспотични. Никой няма да ви се подчини.

 

ТЕЛЕЦ

Приятна новина

Чувствате се прекрасно. Усещанията ви са, че в живота някои неща потръгват. Нямате повод за притеснения. Постарайте се да уловите положителния импулс и да го задържите до себе си възможно най-дълго време. Предстои ви да научите нещо приятно. Срещите с хората днес ви доставят удоволствие.

 

БЛИЗНАЦИ

Преценете силите си

Стартирате деня си в добро настроение и с ясна представа какво можете и как да го постигнете. Идеята ви е да вървите бавно, но уверено по пътя си. В следобеда обаче представите ви се размиват и ще прекалите с амбициите. Ще се заемете с нещо непосилно, което ще иска цялото ви внимание за един месец напред.

 

РАК

Овладейте нервите си

Луната грее през вашия знак и вие сте доста напрегнати в този момент. Нервите ви са опънати до краен предел. Избягвайте успокоителните, към които прибягвате със или без причина. Овладейте нервите си. Налага се малко по малко да си наложите самоконтрол и дисциплина. Това с лекарства няма как да стане.

 

ЛЪВ

Станете част от екипа

Във вторник от вас се очаква да сте активни и да поемете определена инициатива, но за съжаление вие не сте готови за това. Налага се да преодолеете вътрешното си напрежение и да се слеете с тълпата около вас. Колкото и да ви се иска да страните от другите, ще трябва да станете екип с тях. Неизбежно е.

 

ДЕВА

Дългосрочни начинания

Във вторник трябва да свършите колкото се може повече ангажименти. Ще успеете. Сутрешните часове са доста благоприятни. Срещате се с интересни хора, някои от които са ви от полза и в бъдеще. Не забравяйте, че каквото и да започнете днес, ще е с дългосрочен характер. Следобед избягвайте пререканията с близки.

 

ВЕЗНИ

Който рискува, печели

От вас се иска да сте активни и да постигнете успех в ден като днешния. Обърнете огромно внимание на сферата на професионалната си реализация. В сутрешните часове можете да поставите едно ново начало, което да следвате по-дълго време. Излезте от зоната на комфорт. Рискувайте. Ще си заслужава.

 

СКОРПИОН

Натоварена програма

Вторник е активен и за вас. Още в сутрешните часове се заемате с неотложни задачи. Така ще е до края на работната седмица. Тя е натоварена, защото завършвате месеца, а новия започвате от нула. Организирайте плановете си според приоритетите. Ще успеете във всяко начинание, стига да подхождате с разум.

 

СТРЕЛЕЦ

Не експериментирайте

Днес действате в по-ограничен мащаб, но за сметка на това качеството на свършените от вас задължения ще е неоспоримо. Заемете се с това, което умеете, без да експериментирате и да се залавяте с нови начинания. Денят е успешен и благоприятен, ако не експериментирате, а заложите на традиционното.

 

КОЗИРОГ

Работете в партньорство

Във вторник правете така, че вие самите да сте доволни от себе си и от свършеното през деня. Програмирайте работното си време според приоритетите, които смятате, че са важни. Не странете от останалите, а бъдете в тясна коалиция с тях. Партньорските взаимоотношения днес са от особено важно значение за успеха ви.

 

ВОДОЛЕЙ

В различна светлина

Във вторник бъдете активни. Налага се да разучите нещо ново, да се потопите в нови води, които не сте изследвали до този момент. Излизайки от зоната си на комфорт, вие ще проявите и нови качества, непознати до този момент. Всичко това ви представя в една изцяло различна светлина. Неслучайно ще бъдете забелязани от влиятелна личност.

 

РИБИ

Ден за рокади

Движението на Луната в Рак в комбинация с благоприятното влияние на лунния ден днес е причина да се чувствате щастливи и удовлетворени. Окрилени сте да мислите в дългосрочен аспект. Да правите по-смели планове, свързани с бъдещето. Днес можете да разместите пластове, да направите рокада. Дерзайте.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Като представители на знака Водолей, още повече родени на 30-о число, от вас се очаква да бъдете много контактни, отворени към света и отдадени на обществото хора. Невинаги обаче сте такива, а напротив – често обичате да се затваряте в себе си, за да преживявате мигове на самота, вглъбеност в себе си и различни анализи. Носите велика духовност в себе си, натрупана през предходните прераждания. Парили сте се от хората и от тяхната склонност да ви предават. Така се е случвало, защото сте били доста доверчиви. Сега обаче рядко се доверявате и го правите единствено на своите най-близки. Понякога сте трудно контактни и предпочитате да си стоите сами. В компания ви трябва малко повече време, за да се отпуснете и да започнете нормален разговор.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *