46 четения

Наградиха кметове и футболни деятели за принос в развитието на българския футбол

Президентът на БФС Борислав Михайлов и членовете на Изпълнителния комитет Емил Костадинов и Камен Костадинов се срещнаха в Арбанаси с футболни деятели и кметове от Северозападна България.

Кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов приветства с добре дошли гостите в качеството си на домакин. Той и кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев бяха отличени за принос към футбола с плакети преди месец по време на работния форум с президента на УЕФА Александър Чеферин в София.

По време на срещата в Арбанаси Борислав Михайлов направи отчет за свършената рабора през изтичащия мандат. С отчет излезе и председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново Бончо Генчев, който посочи, че отборите в детско-юношеските групи в Северозападна България са се увеличили със 70%, и благодари за положените усилия по места.

След това президентът на БФС награди с почетни плакети деятели и кметове за пълноценното партньорство в усилията за популяризиране и развитие на футбола в България.

От Великотърновска област сред тях бяха кметовете на Павликени инж. Емануил Манолов, на Свищов Генчо Генчев, на Елена – Дилян Млъзев, на Сухиндол – Пламен Чернев, на Полски Тръмбеш – Георги Чакъров, от чието име наградата бе приета от Любомир Ламбев, президент на ФК „Янтра“ (Полски Тръмбеш). Плакети получиха още кметовете на Джулюница – Мариан Точев, на Българско Сливово – Радослав Атанасов, на Козловец – Борис Велев, и на Поликраище – Марин Тодоранов. Награди имаше за председателя на земеделската кооперация в Царевец Ганчо Ламбев, който финансира футбола в селото, и за бившия кмет на Бяла черква – Георги Терзиев, двигател на местния клуб „Удар“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!