Дневен хороскоп. Прогноза за 31 януари, сряда

Луната е в Лъв. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 15.26 часа. Лунният ден преминава от 15-и в 116-и в 17.44 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Следете кръвното си налягане. Възможна е поява на главоболие от пренапрежение. Не се претоварвайте с работа и емоции. Нежелани са плановите операции на сърдечния мускул, слънчевия сплит, диафрагмата. Добре протичат профилактиката и лечението на оплаквания от високо кръвно налягане, аритмия и проблеми с очите.

Красота и външен вид: Облечете се пъстроцветно сутринта, за да имате самочувствие. Избягвайте кардио тренировките, както и престоя в сауна. Заради пълнолунието денят е неблагоприятен за подстригване на косите.

Хранене и диета: Вместо да гладувате, разхождайте се на по-дълги разстояния. Днес можете да стартирате дългосрочен хранителен режим, който се осланя на балансираното хранене. Не забравяйте приема на вода и течности. Избягвайте захарта и бялото брашно. Сладко си набавете под формата на пресни плодове. За любителите на лунната диета тя стартира в 15.26 часа с настъпване на пълнолунието и трае до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Червено, оранжево, жълто и синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 17.44 часа.

Звездни аспекти за деня: Пълнолунието в Лъв този път е съпътствано и от първото за годината лунно затъмнение. Не заличавайте себе си в името на другите, а допринасяйте със своята багра в общия цвят на колектива. Не губете своето лице, своето аз. Бъдете оригинални и покажете на света онова, за което се борите.

ОВЕН

Избухвате от нищото

В сряда ви чакат камари със задължения, които така или иначе няма да свършите. Не сте във форма, а и желанието ви е да се заловите с нещо ново, без да обръщате внимание на вече започнатите ангажименти. Те ви се струват досадни. Отложете разговорите. Дразните се за дреболии и можете да избухнете във всеки един момент.

ТЕЛЕЦ

Умора

Трудностите днес ви учат на повече търпение. Показват ви, че невинаги нещата се случват толкова бързо, колкото очакваме. А и в умението да планираме детайлно бъдещето се крие онова разковниче за истинския успех. Днес обърнете внимание на плановете си. Вечерта се приберете рано вкъщи. Легнете си навреме. Уморени сте.

БЛИЗНАЦИ

Емоциите ви уморяват

Тази седмица се оказва натоварена откъм разностранни емоции вкъщи и в службата. Уморени сте. Не се обвинявайте за грешки, които сте допуснали в колектива, в който работите. Осъзнайте ги и се опитайте да ги поправите. Една голяма част от знака узряват за нуждата да научат нещо ново, което да им донесе полза.

РАК

Преценете своите сили

Моментът на пълнолуние е важен за вас през всеки месец. Не спите спокойно, нервни сте, но и доста енергични. Днес обаче не успявате да насочите енергията си в правилния път. Не се залавяйте със задачи, които не сте сигурни, че можете да свършите в рамките на деня. По-скоро се отдайте на рутинните си дела, така ще се чувствате добре.

ЛЪВ

Питайте другите, как изглеждате отстрани

И за вас това пълнолуние е доста важно, защото ви засяга пряко. То навява спомени, от една страна, но и мотивация за бъдещи действия. Направете си личната преоценка, вижте се отстрани, питайте близките си за това, как те ви виждат в очите си. Направете така, че наистина да добиете една реална представа за себе си, за да не живеете в илюзии.

ДЕВА

Стабилизирайте взаимоотношенията

В момента сте доста натоварени и това ви коства доста проблеми със съня, здравето и взаимоотношенията със семейството. На път сте да приемете предложение, което отново се отнася за служебния ви живот. По-добре откажете. Сега помислете повече за стабилизацията в личен план. Там е по-важно да запазите равновесието.

ВЕЗНИ

Днес не поемайте рискове

В сряда запазете самообладание. Не рискувайте в начинания, които не са гарантирани и сигурни. Обърнете внимание на рутинните си задължения и не си губете излишно времето. Добре е вечерта да се върнете навреме вкъщи, а не да закъснявате до късно на работа. С колегите запазете хармонията и не разваляйте взаимоотношенията с дреболии.

СКОРПИОН

Помислете внимателно

Рутината от еднообразния януарски живот, липсата на достатъчно слънчева светлина, зимните пейзажи – това са причините, които ви карат ежедневно да търсите предизвикателства. Днес продължавате и сте на път да приемете служебно предложение, само и само да промените нещо около себе си. Ами ако това е клопка?

СТРЕЛЕЦ

Доволни сте от себе си

Сряда ви зарежда с нови идеи и планове за действия. Сякаш имате време и енергия да осъществите всички, но се лъжете. По-скоро се отдайте на реалистичните си очаквания и вървете стъпка по стъпка към успеха. Пълнолунието е идеален момент за завършване на всякакви стари ангажименти. Доволни сте от една постигната цел.

КОЗИРОГ

Пари за повече сигурност

Внимавайте, какво говорите и обещавате днес. Убедителни сте и хората ви слушат със зяпнали уста. Преценете възможностите си. Пълнолунието ви радва с добри финансови постъпления. Време е да помислите, как можете да спестите пари за черни дни. Това ще успокои нервите ви и до голяма степен ще ви дари със сигурността, от която се нуждаехте.

ВОДОЛЕЙ

Сладки разговори

Изнервени сте от определени обстоятелства в днешния ден, но това няма да ви попречи да се реализирате добре в служебен план. Не обръщайте внимание на дреболиите и на хорските приказки. Пълнолунието пряко ви засяга и изисква да стегнете взаимоотношенията си в бизнеса, а и вкъщи. Денят е прекрасен за сладки разговори.

РИБИ

Напразни усилия

В сряда хвърлите доста усилия на вятъра. Не защото действията ви са безсмислени, а защото времето е неподходящо за всичките начинания, които подемате. Пазете енергията си за четвъртък и петък. Последните два работни дни от седмицата ви дават мощ да се реализирате далеч по-добре, отколкото днес.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Избрали сте си кармична разплата, която трябва да понесете през този живот. Тази кармична разплата се изразява в трудности, с които ежедневно се сблъсквате и които трябва да изживеете достойно. Вървете смело и с високо вдигната глава. Умеете да се справяте с всяка бариера, паднала пред вас, защото притежавате скрита сила и изключителни способности, които сте развили в някое от миналите си прераждания. Просто вървете напред с мисълта, че това, което не ви убива, ви прави по-силни.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота ви. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *