Филмът „Лабиринтът: Последният кандидат“ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Филмът „Лабиринтът: Последният кандидат“ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с най-слабия резултат за продукция от поредицата по романите на Джеймс Дашнър, предадоха световните агенции.
За третия и последен филм от екранната поредица „Лабиринтът“ през уикенда в киносалоните на САЩ и Канада са продадени билети на стойност 23,5 милиона долара. За сравнение – първият филм „Лабиринтът: Невъзможно бягство“ (2014) дебютира с постъпления в размер на 32,5 милиона долара, а продължението „Лабиринтът: В обгорените земи“ (2015) реализира 30,3 милиона долара през първия си уикенд на екран.
След три седмици на върха приключенският филм „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ отстъпи на втора позиция с приходи от уикенда в размер на 16,4 милиона. Следва уестърнът „Враждебни“ („Hostiles“) с 10,2 милиона долара.
Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от филмите „Най-великият шоумен“ и „Вестник на властта“. Приходите от продажбата на билети за двете продукции в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат съответно на 9,5 милиона долара и 8,9 милиона долара.

ИЗТОЧНИК: БТА

One thought on “Филмът „Лабиринтът: Последният кандидат“ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

  • 30.01.2018 в 16:36
    Permalink

    Абе толкова ли нямаше един български постер или най-малкото оригинален английски, че сте сложили този на маймуница дето нищо не се вдява.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *