Новини

„Клуб 7“ на диджей Емо посреща звездите на България

МЯСТО ЗА СРЕЩИ С ПРИЯТЕЛИ, ЗА СПОДЕЛЯНЕ И ОТКРОВЕНИ РАЗГОВОРИ, ПРОСТРАНСТВО ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГИ, КАРТИНИ И КАУЗИ СЪЗДАДЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЕМИЛ ЙОРДАНОВ ИЛИ КАКТО ВСИЧКИ ТЪРНОВЦИ СИ ГО ЗНАЯТ ДИДЖЕЙ ЕМО. Повече от 30 срещи с популярни личности е организирал вече Емо в клуба, където са гостували музикантите от ФСБ, първата българска световна шампионка и носителка на олимпийски медали в дисциплината скок на височина Йорданка Благоева, гимнастикът Йордан Йовчев, Мадлен Алгафари, най-известният ни състезател по културизъм Христомир Христов и много други.

„Този клуб е моя стара мечта. Сякаш цял живот към това съм вървял, да си имам място, свързано с музиката и спорта. Това са двете ми големи страсти“, казва диджей Емо, който отвори клуба си през септември миналата година, след като след седемгодишно отсъствие, се завърна в родния си град.

„Работих като диджей в Норвегия, правил съм партита в Англия, в Северна Ирландия и във Виена, но тук е моят роден град и тук се чувствам на мястото си. Не ми се пътува вече, искам тук да работя. За тази година, в която съм се върнал, обичам Велико Търново както никога досега не съм го обичал. Тук ми е клубът мечта, офисът на „Манчестър Юнайтед”, в който също се случват срещи. Намерих приятели и съмишленици, които ме подкрепят и вярват, че ще успея, защото правя всичко от сърце. А и исках да съм по-близо до сина си, който е второкласник тази година. Е, още не съм много близо до него, защото той живее в Пазарджик, а аз там нямам работа. Моят бизнес е тук, а и Търново ми е магията“, казва още Емо. И допълва, че много иска в клуба му да идват не само популярни и вече утвърдени българи, а и бъдещи звезди, за които от клуба да започва стремглавият път нагоре. Затова и голяма част от гостите, които кани, са деца и тийнейджъри, а и спортни клубове, които работят с малчугани.

„Мечтая да създадем тук общност, в която да си говорим за изкуство, книги, картини, спорт, не за проблеми. Достатъчно натоварен ни е животът, за да се събираме вечер и да продължаваме да се оплакваме и да се ожалваме. Искам в този клуб да тържествува откровеността и съм много щастлив, че гостите разбират това, усещат го. Никой досега не ми е отказал да гостува и никой, когато дойде, не говори просто клишета, от които до гуша ни е дошло“, казва Емо. После признава, че от многото срещи, които е успял да организира, е разбрал, че хората имат нужда от честност, от минути за себе си, от споделяне и изкуство. Затова и клубът му е пълен най-вече, когато в него идват писатели и артисти. „Културата бие спорта напоследък, но аз не се отказвам. Предстои среща с плувен клуб „Царевец – ВТУ“, с Росиан Дермански, който вече е шампион по борба. После пак сме на културна тема с гостуването на Нидал Алгафари, който ще представи тук всичките си четири романа, ще се срещнем с Нели Рангелова“, изброява Емо.

САМИЯТ ТОЙ – ЕМИЛ ЙОРДАНОВ – МИСЛИ НЯКОЙ ДЕН ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ, ЗА ДА РАЗКАЖЕ ЗА ЖИВОТА СИ, за любовта, за музиката и за това как преди много години шеметно се влюбил в „Манчестър Юнайтед“. „Беше в първия ми работен ден като диджей и точно преди 27 г. Излизаше тогава в. „Старт“ и аз си го купих. В средата на фолиото бяха представени младите звезди на „Манчестър“, набор 92, сред които и Дейвид Бекъм. От пръв поглед се влюбих в тази школа, която така с любов и внимание се грижеше за младите си таланти. Аз и на „Етър“ съм луд фен, защото и те дадоха път на млади футболисти, които после станаха звезди в лицето на Илиян Киряков, Цанко Цветанов, Бончо Генчев, Краси Балъков, Трифон Иванов“, обяснява диджей Емо, който е двигател и на фенклуба на „Манчестър” в старата столица и се грижи тук често да идват легенди на този голям отбор.

Той нарекъл клуба си „Клуб 7“, защото 7 е любимото му число. Когато създавал фирмата, регистрацията й излязла на 7. 07. 2017, всичките му любими футболисти са играли с номер 7. „Представям си как някой ден, но всъщност много скоро, пред клуба ще се вие опашка от хора, които искат да влязат, за да послушат хубава музика, да се видят с приятели, с бизнес партньори, да поговорят за книги. Или просто да погледат мач, защото, когато няма срещи, тук си гледаме спортни предавания“, размечтава се Емо, който продължава да прави партита като диджей и често обикаля България, но винаги се връща във Велико Търново.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

One thought on “„Клуб 7“ на диджей Емо посреща звездите на България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *