6 четения

Съдебни охранители и надзиратели излязоха на протест във В. Търново

Над 60 души от съдебната охрана и от дирекцията за изпълнение на наказанията във В. Търново излязоха на протест пред съдебната палата в сряда вечерта. Не може повече един охранител да бъде със заплата на чистачка, казаха участниците в националния протест. Исканията на търновци са същите като на колегите им в страната – увеличение на заплатите, нови назначения на вакантните места, за които не се обявяват конкурси, нови дрехи и по-добри условия за труд. Според служителите те са подложени на дискриминация и е крайно време МВР да обърне внимание на исканията им.

2 коментара за “Съдебни охранители и надзиратели излязоха на протест във В. Търново

 • 02.02.2018 в 20:58
  Permalink

  Това може лесно да се уреди Безработица няма.Могат да си намерят веднага добре платена работа.Даже няма да им трябват униформи и шапки.Ще си работят спокойно и ще си пеят.А сигурно ще има кои да отиде на тяхното място.Защо не пробват .Другите не стачкуват който са впредприятията-значи са доволни

  Отговор
 • 04.02.2018 в 10:17
  Permalink

  Протестите на всички, работещи на държавната хранилка нямат край! Работа в частния сектор има, но защо ли да бяга човек от привилегийки и благинки? Ако продължаваме така, ще стигнем до варианта “ Гърция”!!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *