6 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 5 февруари, понеделник

Луната е във Везни. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на пикочния мехур, отделителната система, панкреаса. Недобре протичат козметичните операции на кожата, премахването на брадавици и циреи. Добре протичат профилактиката и лечението на диабет, инсулинова резистентност, проблеми с пикочните канали, уринирането, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е добър за подстригване на косите и направата на изцяло нова прическа. Погрижете се за външния си вид. Купете си нова дреха или бижу. Кожата е уязвима, избягвайте премахването на бенки, циреи, брадавици. Забранени са силовите масажи.

Хранене и диета: Не приемайте прекомерно вода и течности. Диуретичните медикаменти също не се препоръчват. Днес хапвайте повече храни, богати на мазнини. Не пропускайте ядките, които са източник на полезни eлементи. Изберете леката храна – салати, зеленчуци, плодове. Избягвайте месото. Шоколадът в малки количества ни кара да се чувстваме щастливи.

Цветове, носещи късмет: Зелено и розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 10.33 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Везни в нейния 16-и лунен ден изисква да живеем в хармония със себе си и с обществото около нас. Денят е наситен с положителна енергия. Избягвайте всякаква проява на агресия. Разногласията разрешавайте чрез диалог. В сутрешните часове Луната и Плутон са в квадратура, което прави денят малко по-хаотичен, разбъркан и на моменти напрегнат. Ето един тест да проявите щедрост в положителните емоции и да приемете всяка провокация като закачка от страна на съдбата. Всичко ще завърши добре – важен принцип, който се проявява днес.

 

ОВЕН

Приятна изненада

 

Не се ядосвайте и давайте с по-бавно темпо днес. Вършете важните неща и ангажиментите, които са неотложни. Мислете позитивно и не позволявайте на нервите да ви обсебят изцяло. Вечерта ви чака приятна изненада вкъщи. Не закъснявайте прекалено за вечеря.

 

ТЕЛЕЦ

Забързан ден

 

Денят ви ще бъде доста хаотичен и забързан. Каквото и да програмирате, няма да се случва по предварителните ви желания. Примирете се и запазете положителната си нагласа. Добре е да обърнете повече внимание на личния си комфорт в офиса – разместете вещи, подредете бюрото си. Изхвърлете излишното.

 

БЛИЗНАЦИ

Щастлив ден

 

Днес очаквайте да ви залеят с нови ангажименти, с които няма как да се справите в срок. Делата са ви непонятни и ви трябва време, за да ги осмислите. Не се притеснявайте. Влейте се спокойно в новата обстановка. Не бързайте. Понеделник е щастлив ден. Всичко, което започне днес, ще е с добър край.

 

РАК

Изкажете мнението си

 

В понеделник сте затворени, потайни и вглъбени във всичко онова, което вършите. Денят не е никак лош за поемане на инициативи, въпреки че в сутрешните часове мислите ви са хаос. Хаотично вършите и делата си до обяд, но след това всичко си идва на мястото. Не се притеснявайте да изкажете мнението си. То е от голямо значение.

 

ЛЪВ

Заливат ви с проблеми

 

В началото на новата работна седмица не можете да се оплачете от липса на внимание. Напротив. Днес сте заобиколени от хора, които ви заливат с въпроси, предложения и ви споделят своите лични проблеми. Опитайте да не съчувствате и просто да се отърсите от целия този хаос, който те внасят във вашия понеделник.

 

ДЕВА

Време е за бюджета

 

На всяка цена трябва да обърнете по-голямо внимание на финансовите си намерения и желания за този месец. Днешният ден ви позволява да направите бюджета, да погасите належащите разходи и да видите какво ви остава за харчене. Не давайте пари назаем в сутрешните часове, въпреки че някой ще ви поиска определена сума.

ВЕЗНИ

Бъдете егоисти

 

В понеделник е особено важно да се съсредоточите и да не позволявате на никого да ви се бърка в делата, които сте предприели. Не вземайте съвети отстрани и не слушайте всички, които ви се месят и дават акъл уж ненадейно. Следвайте гласа на интуицията си. Не угаждайте никому, днес бъдете малко повече егоисти от друг път.

 

СКОРПИОН

Не влизайте в кавги

 

В понеделник сутрин сте напрегнати и прекалено докачливи. Имате усещането, че всички хора са срещу вас и вашето мнение. Не успявате да се защитите, ако влезете в остър спор. Това е временно състояние. Днес нямате нужда да влизате в пререкания. Пазете се от кавги. Не бъдете агресивни. Губещите ще сте вие.

 

СТРЕЛЕЦ

Външна намеса

 

Очаква ви ведър и щастлив ден. Заобиколени сте от множество хора, които по всякакъв начин се опитват да ви дават наставления и съвети как да живеете своя личен живот. Цялата тази ситуация ви изнервя и в часовете до обяд е възможно да влезете в пререкание, бранейки личната си територия. Не сте го предизвикали вие.

 

КОЗИРОГ

Ще успеете

Хаосът от задължения и несвършени ангажименти на работното място може да ви извади извън равновесие в сутрешните часове. Не губете концентрация. Това е благоприятен ден и ви помага да мислите положително и чрез активните си действия да вкарате нещата в ред. Ще успеете. Не се ядосвайте за нищо.

 

ВОДОЛЕЙ

Нестандартно решение

 

В понеделник сте борбени, енергични и работоспособни. Още в сутрешните часове сте си наумили какво да свършите най-напред. Невинаги обаче щастието ви се усмихва и едва ли ще можете да вървите по план. Но именно хаосът, който се е създал, е предпоставка за творческото ви мислене и за едно важно и нестандартно решение, което ще вземете в следобеда.

 

РИБИ

Полагате усилия

 

В понеделник полагате всякакви усилия, за да свършите набелязаните задачи, но някак нещо не върви според плановете ви. Това е благоприятен ден, но ако не се претоварвате. Това е ключът към позитивното му изживяване. Свършете точно толкова, колкото физическото и емоционалното ви състояние позволяват.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вечно променливи, обожавате новостите, световете, изпълнени с приключения и нестандартни изживявания. Внимавайте, отдавайте повече време и внимание на значимите неща от живота, за да не се окаже някой ден, че сте живeли повърхностно. Проблемите си създавате сами, но лесно се измъквате и справяте с тях. Познавате дълбините на човешката психология и затова често влизате под кожата на другите хора. Не злоупотребявайте с това ваше качество.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която можете да сложите край на доста недовършени в миналото дела. Подгответе се за едно ново начало точно след дванайсет месеца, но дотогава – разчистете пътя, като се отърсите от старите неща около себе си.

Здраве: Възможно е често главоболие и проблеми с очите и зъбите, както и инфекции.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *