martineli

martineli

Дневен хороскоп. Прогноза за 6 февруари, вторник

Луната преминава от Везни в Скорпион в 5.56 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 17-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са плановите операции в областта на носа, половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на репродуктивни проблеми, на камъни в пикочния мехур, ринит и запек.

Красота и външен вид: Денят е неподходящ за каквито и да е било манипулации на косата. Избягвайте подстригването, пресата, ролките. Обонянието ни е силно и масажите с ароматни масла ще ни дразнят. Ароматерапията – също.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Въпреки че Луната е намаляваща, все още организмът не се освобождава лесно от излишното тегло. Затова, ако сте стартирали диета, не чувствате резултати. Ограничете бялата захар, брашното и солта. Не приемайте диуретични лекарствени средства, ако чувствате, че в последните дни сте задържали вода в организма. Просто увеличете приема на течности, за да стимулирате отводняване.

Цветове, носещи късмет: Тъмносиньо, червено, зелено, светлосиньо..

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 11.03 часа. Денят е подходящ за почистване на жилището. Вкъщи полейте цветята обилно с чиста. В градината можете да засадите листни зеленчуци, зърнени култури, разсад за чушки и домати, картофи, моркови, ряпа, целина, лук, чесън. Растенията ще се развиват здрави.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Скорпион в своето 17-о лунно денонощие. Всички имаме възможността да се освободим от притесненията си и да се радваме на успехи. Това е прекрасен ден за стабилизация в семейните взаимоотношения. Изисква да даряваме обич. Хармоничният аспект между Луната и Сатурн е причина проблеми на работното място да се решат с бързи темпове, стига да положим усилия за тяхното премахване.

ОВЕН

Стъпка напред

Стабилните позиции и реалните професионални намерения, които отговарят на възможностите ви, са основен фактор, изиграващ положителна роля за развитието ви през днешния ден. Вторник се свързва с добро начало, развитие и стъпка напред в служебен план. Бъдете целеустремени, настойчиви и следвайте плановете си.

ТЕЛЕЦ

Разчистете трудностите

За голяма част от вас вторник носи психическо претоварване от натрупали се дребни проблеми, които все отлагате да разрешите. Сега е дошло времето да го сторите. Имате тази възможност. Денят е позитивен и ви помага в срещата с трудностите и тяхното отстраняване. Не вземайте важни решения.

БЛИЗНАЦИ

Оставяте се на самотек

Вторник не следва да бъде натоварен ден, като се има предвид периода, който преживявате. По-скоро се оставяте на течението и точно то ще ви отведе в правилната посока. Разбира се, възможности за реализация не липсват, но те са значително по-слаби към този момент. Причината е в ниския ви тонус, умората и психическото напрежение.

РАК

Чакате

Моментът, който преживявате сега, е доста променлив и често това е причината да не разбирате своите възможности и перспективи, които съдбата ви дава занапред. Подсъзнателно вярвате в успеха си, но не предприемате никакви действия, за да го постигнете изцяло. Днес сте в позиция на изчакване, въпреки че денят е доста активен.

ЛЪВ

Признайте грешката

Вторник дава индикации за финансова нестабилност, причинена от безотговорните ви действия по важни дела в службата. Бъдете готови да признаете вината си, дори това да коства глоба. Вашата разсеяност и ниска концентрация днес също е повод да грешите. Не се залавяйте с важни задължения. Имате нужда от спокойствие.

ДЕВА

Шанс за безработните

Вторник се оказва прекрасен ден, защото ви носи възможности за раздвижване. Голяма част от безработните представители на знака имат реалния шанс да намерят работата, която ще вършат дълго време. Тя ще им даде нужната стабилност, увереност и ще израстват с бързи темпове. Ползвайте контактите си, за да я откриете.

ВЕЗНИ

Сами си създавате напрежение

Днешният ден ви носи психическо напрежение. Трудно ще се избавите от него, защото непрекъснато си мислите за неща, които го създават. То се превръща в причина за множеството от грешките и пропуските. Отложете и днес важните дела, като се оставите на течението. Нужно ви е да останете насаме със себе си.

СКОРПИОН

Решавате проблемите си

Поток от положителна енергия, но и силно напрежение са валидните характеристики за вашия хороскоп с днешна дата. Добрите емоции ще са предизвикани от изненадващи приятни срещи, но напрежението ще расте, предизвикано от професионални проблеми и неуредици, които обаче спрямо благоприятното звездно разположение ще разрешавате с мощен размах и лека ръка.

СТРЕЛЕЦ

Не подценявайте трудностите

Напрегнат в служебно отношение, денят носи както възможности за раздвижване и професионален успех, така и опасности от грешки и пропуски от недоглеждане. Прекалено лесно разрешавате проблемите си напоследък, което е повод невинаги да им обръщате достатъчно сериозно внимание. Подценявате трудностите в последно време.

КОЗИРОГ

Стискайте зъби

За голяма част от знака ситуацията днес е напрегната и емоционална и като главна причина за това се спряга професионална задача, която в последно време става непосилна за вас. Стискайте зъби, бъдете съсредоточени в целите си. Заслужава си да пожертвате повече нерви. Вече се намирате в нов период, а той ще ви въздейства поне месец.

ВОДОЛЕЙ

Прелиствате страници

Намирате се в ден, който е силен със своята енергия. Използвайте я разумно и рационално. Още сутринта ще получите подкрепата на ръководството за един вече започнат проект. Тази протекция е важна за бъдещето ви. В личен план стартират процеси, които ще затворят една страница от живота ви и ще отворят друга.

РИБИ

Справяте се отлично

Много е важно днес да се срещате с приятели и хора, които ви зареждат с настроение. Имате нужда от контакти, от хора, с които да споделяте и говорите. Хармоничен, ритмичен и много положителен, вторник ви помага да се справите добре на работното място, а това е повод за нови надежди и приповдигнато настроение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на хубава дата – 6 февруари. Вие сте уравновесени и последователни представители на знака Водоелй. Знаете, какво точно искате. Ето защо и успявате да го постигнете. На моменти сте нетърпеливи и изпреварвате обстоятелствата. Това е причината успехите ви да бъдат временни. Направете така, че те да са постоянни. Вие сте от хората, за които е важно, също така, да имат семейство и уютен дом. Стремете се към тези изконни ценности, за д а ги постигнете бързо в живота си.

Навлизате в година на ново и успешно начало. Можете да го положите още само след като сте сигурни, че сте направили стабилни предварителни планове. С каквото се захванете през тази година, ще го вършите в следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето заради вечното бързане, гонене на срокове и недостиг на време. Хранете се здравословно.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *