Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 8 февруари, четвъртък

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 15.53 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 19-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Стрелец нежелани остават операциите в областта на носа, половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. След това – на черния дроб. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с носа, носоглътката, чернодробни заболявания.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си след 15.53 часа. След този час е благоприятна и топлата коламаска. Добре се отразяват водните процедури, престоят в топла минерална вана. Нежелана е направата на антицелулитни масажи и терапии в областта на таза и бедрата. Могат да доведат до травми.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на дългосрочен хранителен режим, който да даде своите резултати трайно във времето. Луната е намаляваща и се движи в огнен знак. Мазнините се изгарят лесно, ако се храните балансирано. За закуска хапнете кисело мляко с мюсли, за обяд – пилешка пържола със зеленчуци, а на вечеря – риба и салата от пресни зеленолистни растения.

Цветове, носещи късмет: Розово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 12.07 часа. До 15.53 часа можете да полеете цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: В този неособено ефективен ден се оставете на течението. Не се насилвайте да вършите неща, за които нямате желание. Не подемайте нови инициативи, защото шансът да са успешни е малък. Планирайте действията си и се подгответе за бъдещите си успехи.

ОВЕН

Отложете за утре

 

Приключете с делови въпрос, който бяхте започнали преди време. Погледнете проблемите от друга гледна точка. Разговаряйте спокойно и не търсете повод да се скарате с хората около себе си. Нищо не ви пречи да отложите по-важните ангажименти за утре, когато ще се справите по-успешно с тях.

 

ТЕЛЕЦ

Лош характер

 

Основният белег на хороскопа ви за четвъртък е конфликтното ви отношение и бунтарски нрав, породени от недоволството ви по финансови въпроси. Мнозина са решили да правят демонстрации на своето настроение и в службата. Най-много да бъдете отхвърлени от колектива с подобен тип поведение.

 

БЛИЗНАЦИ

Късметът липсва

 

Доста нервни и избухливи сте в четвъртък. Ако в последните дни имахте късмет във всичко, с което се заемахте, то днес този късмет ще липсва. Не очаквайте да ви се случат чудеса и се заемете с рутинните си ангажименти. Много трудно ще осъществявате комуникация с партньорите. По-добре работете самостоятелно.

 

РАК

Неудобства

Днешният ден ще бъде малко по-труден ден за вас. Причината за това е липсата на алтернативи и предизвикателства при някои представители. При други ще отсъства помощта на колегите и деловите партньори, а при трети става дума за семейно разочарование, започнало наскоро. До края на седмицата неудобствата ще отшумят.

 

ЛЪВ

Без инициативи

 

Не е никак препоръчително днес да се срещате с много хора, защото сте станали прекалено доверчиви и лесно можете да бъдете подмамени. Работете по най-належащите си задачи, без да поемате допълнителни ангажименти. Не показвайте прекалена инициативност. На този етап запазете пас. Това е по-добрият ход.

 

ДЕВА

Бъдете перфекционисти

 

За разлика от вчера, когато нямахте проблеми с настроението, днес сте обсебени от меланхолия и критични мисли. От вас самите зависи дали ще ги поддържате, или ще ги прогоните. Заемете се с належащите професионални задачи. Засега е много важно да нямате пропуски на работното място. Бъдете перфекционисти.

 

ВЕЗНИ

Ниска ефективност

 

Сдържаността ви е желателна към този момент. Служебният ден може да се окаже доста напрегнат. Мислите си, че днес ще осъществите важни контакти с ключови партньори и контрагенти. За съжаление, денят е нискоефективен и не ви предлага кой знае какви шансове за развитие. Примирете се. Не упорствайте.

 

СКОРПИОН

Запазете спокойствие

 

Въпреки че на работното място четвъртък е крайно напрегнат заради непредвидени пречки, той остава хубав ден. Не позволявайте на малките нередности да ви изкарват извън равновесие. Желателно е да запазите спокойствие, видите ли, че нещата не вървят. Примирете се с това, че каквото трябва да се случи, ще се случи.

 

СТРЕЛЕЦ

Излизате от депресията

 

В четвъртък имате едни очаквания как да се стече денят ви, но уви, те не се осъществяват изцяло. Не си правете планове, без да сте включили в тях форсмажорни обстоятелства. Четвъртък ви поднася изненади, внезапни промени, за да ви провокира и извади от емоционалната депресия, в която бяхте попаднали до вчера.

 

КОЗИРОГ

Скоро ще наваксате

 

Не очаквайте толкова много от тази седмица. Просто се примирете с обстоятелствата около себе си. Пуснете се по течението. Не всичко ще върви така, както предварително сте си го намислили. Има моменти, в които просто трябва да се оставите на самотек. И този момент е тъкмо такъв. Ще си наваксате през идната седмица.

 

ВОДОЛЕЙ

Говорете за пари

 

Днешният ден се свързва с кратък стабилизационен период, който има своя смисъл на този етап. Паралелно с това се задават благоприятни възможности от делова и финансова сфера. Мнозина успяват да договорят изгодни условия, които им гарантират доход. Парите са силно застъпена тема на разговор през тази седмица.

 

РИБИ

Ред в мислите

 

Силно емоционални, днес създавате впечатление на конфликтни личности. Това е причината мнозина от колегите и приятелите просто да не ви търсят за нищо. Избягвайте да говорите за важни неща днес, защото почти целият работен ден е пасивен и подчинен на рутината. Овладейте емоцията, вкарайте ред в мислите си.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че не те са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начала до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Пожелайте си нещо хубаво, защото навлизате в прекрасна година, която ще ви озари с позитивна енергия и много благоприятни емоции. Това ще е най-хубавата ви година, сравнена с последните няколко. Отпуснете се и грабете от живота с пълни шепи. Ще смените средата си на живот, но се пазете да не попаднете в лапите на недоброжелатели, които да ви съсипят. Бъдете разумни.

Здраве: Очаква ви крепко и непоклатимо здраве, ако живеете сред хора, които ви подкрепят и обичат.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *