486 четения

Първият автосервиз, в който плащаш колкото искаш

В с. Момин сбор отвори врати нов автосервиз, който се различава от всички останали с това, че клиентът сам решава колко да плати за ремонта на автомобила се. Сервизът се казва RUST MANIA и се намира само на 9 км от старата столица. За всички дребни и средни ремонти няма установени цени, а са единствено по преценка на клиента. Изключение правят големите ремонти, за които цените са съвсем символични. Сервизът е оборудван с нови подемници и инструменти.

Идеята на собствениците идва от немските цветни градини, където всеки може да си набере цветя и да плати колкото иска. И така един ден един от създателите, Андрей, си казал защо да не направя автосервиз на този принцип, където на първо място са автомобилите, а не печалбата от тях. Друго, което ги е мотивирало, са честите оплаквания на познати за безумно високите цени в автосервизите.

„Надяваме се хората да оценят нашата идея и автосервизът да продължи да съществува, за да има място, където хората да могат да си поправят евтино и качествено автомобилите, тъй като все пак и ние имаме разходи”, казват собствениците Андрей и Галя.

Освен ремонтите за поддръжка предлагат и цялостна реставрация на ретро и соцавтомобили в оригинален и индивидуален стил, както и тапицерски услуги.

Друга уникална за областта услуга е „Автосервиз на самообслужване”. Ако ви е омръзнало да поправяте колата си пред блока, без никакви удобства или пък да ремонтирRustM (1)ате в тъмен и тесен канал, не се примирявайте. Ако имате нужните познания, но нямате място и инструменти, заповядайте при нас. Ние предлагаме подемник и инструменти. Заплаща се 10 лв. на час и 65 лв. за ден. Ако не успеете да завършите ремонта си за ден, нощуването на автомобила е напълно безплатно. Няма нужда да ви е трудно, като може да е лесно и комфортно. така ще работите по-ползотворно, спестявате от надница на механик, а най-важното от всичко е, че ще изпитате удоволствието от това сами да си ремонтирате автомобила.

Името на сервиза Rust Mania идва от страстта им към класическите и ретро коли, които най-често са ръждясали, казват на шега Андрей и Галя.

Всеки, който е заинтересован, може да посети фейсбук страницата Rust Mania hot rot restoration, за да се запознае повече с работата им. За въпроси и запазване на час за подемник може да се свържете на телефон 0882 385 797.

 

3 коментара за “Първият автосервиз, в който плащаш колкото искаш

 • 07.02.2018 в 13:47
  Permalink

  Чудесна инициатива. Да никой не иска без пари, но дерачите са навсякъде , особено ако чуят чужда реч дори и да е нашенец живеещ в чужбина, акцент има, когато не говориш дълго родният език, цените веднага стават двойни. Радвам се , че има съвестни хора.

  Отговор
 • 07.02.2018 в 19:40
  Permalink

  Да надяваме се хората да го оценят . На фона на разтящите цени на всичко се опитваме да постъпваме човешки към обикновеният човек, а не да дерем кожи. Дано не злоупотребяват с доверието и добротата ни и сервиза да продължи да съществува, за да има къде евтино човек да си поправи автомобила

  Отговор
 • 09.02.2018 в 11:03
  Permalink

  Лошо няма в начинанието. Като знам какви сме това със „самообслужването “ не знам колко ще издържи. Като знаем и мисленето ни че определяме цената според времето а не според знанията и майсторлъка ще има доста хора дето си мислят че желязна двулевка за 30 мин (примерно смяна шарнир) са достатъчни. Но дано такива клиенти са по малко! УСПЕХ!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!