Новини

Три дами завлекли мераклия с 860 лв. по време на домашно парти в Горна Оряховица

Бивш военен на 62 г. ползвал всевъзможни услуги от жените, но този път го обрали

 

Три жени от Г. Оряховица са откраднали дебитни карти на възрастен мъж по време на домашно парти и са изтеглили сумата от 860 лв. без негово съгласие, установиха горнооряховски криминалисти. В петък в 20,00 ч. в полицейското управление в железничарския град съдействие е потърсил 62-годишен от София. Той обяснил, че същата вечер, докато в жилището му в железничарския град му гостували трите жени, е установил липсата на двете си дебитни карти и след проверка в услугата за електронно банкиране е разбрал, че са извършени три транзакции на стойност общо 860 лв.

От разследването е установено, че извършители на деянието са 31-годишната К. Г., 35-годишната Р. К. и 33-годишната И. Д., и трите от Г. Оряховица и известни на полицията. Вчера те са признали за деянието пред полицейските служители за обира по време на гостуването на столичанина и заявили, че си били разделили по равно плячката.

Жените обикновено били ползвани за чистачки на час в различни жилища. Мъжът пък бил бивш военен и много често ги наемал да му чистят апартамента в Горна Оряховица. Четирима си правели сериозни запои, но за пръв път бившият армеец бил обран, независимо че се отплащал щедро за услугите.

Нели СУКОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *