Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 9 – 15 февруари

Добър период за нови начала, но само след внимателно обмисляне и преценяване на силите

 

 

Основни звездни аспекти: Още днес започнете да си поставяте реални планове, за да са успешни действията ви в следващите седем до десет дни. Предстои ни седмица, в която можем да реализираме идеите си, стига те да са постижими. Луната е намаляваща и се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей. Вкарайте ред в ежедневието си, синхронизирайте делата си с останалите хора. Стремете се към любов и разбирателство. Да внимават всички, родени в тези знаци. За тях тази седмица може да поднесе доста промени и новости. В неделя Венера навлиза в Риби. Ще ни кара да бъдем прекалено съпричастни към чуждите проблеми, да се вливаме в съдбите на другите, изживявайки всяка емоция прекалено лично. Опитайте да съчувствате разумно. Това ще ви спаси от заплахата да се слеете с тълпата и да изживеете нечий чужд живот, не своя. Новолунието във Водолей на 15 февруари, четвъртък, ще бъде съпътствано от частично слънчево затъмнение – невидимо за нашите географски ширини. Неговата енергия ни подканя да бъдем малко по-прозорливи и предвидливи, да се научим да четем между редовете. Поставяйте новите начала в личен или професионален план доста внимателно.

Здраве: В петък и събота са възможни стомашно-чревни разстройства. Внимавайте какво хапвате и следете за срока на годност на продуктите, които купувате. Не прекалявайте с ядовете, които сами си създавате. Можете да посетите хомеопата си за направата на хомеопатично интервю. В неделя и понеделник организмът задържа вода и се чувстваме подути. Не прекалявайте с приема на течности. Във вторник, сряда и четвъртък e уязвима половата система. Необезопасените сексуални контакти могат да доведат до нежелана бременност или предаване на кожно-венерически болести.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите – петък, събота, неделя, понеделник, четвъртък. Неблагоприятни дни: вторник, сряда. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата, като единственото предупреждение е да избягвате силовите масажи в понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Заради това, че организмът задържа вода, може да се получат травми и подкожни наранявания. Обеци и татуировка: Неблагоприятни дни за татуиране на тялото: четвъртък. Сауна и парна баня: Всички дни са позволени за тези процедури.

Хранене и диета: Намаляващата Луна подпомага топенето на мазнини в организма. Стартирайте диета и ще даде резултати до седмица. Можете да го направите днес, в петък, за да сте сигурни, че ще спазвате дълго време режима и той ще ви носи нужните ползи. Не прекалявайте с приема на вода и течности в дните от неделя до вторник. Лунната диета тази седмица е насрочена за 10 февруари, събота, в 9.51 часа с настъпването на фаза последна четвърт.

 

ОВЕН

Делови реформи

За вас следва натоварена, но успешна седмица – най-вече в материален и финансов план. Деловата активност е предпоставка да съберете сили за ново съдружие или отделяне в самостоятелен бизнес. Ако успехът ви зависи от деловите партньори, хубаво преценете дали трябва да правите компромиси с тях. Разбира се, трудности няма да липсват, но те ще са при неконцентрираните и слабо заинтересовани представители. Вземете ли нещата в свои ръце, ви чака успех. Новолунието във Водолей ще ви помогне именно в социално-деловата сфера. Там ви чакат новости.

 

ТЕЛЕЦ

Рокади на работното място

Ритмичност в ангажиментите, високи цели и поетапни действия са основната характеристика за вас в настъпващия период. Естествено, до понеделник няма как да се сбъднат тези прогнози, защото все още сте подвластни на емоции от противоречив характер, както и на различни грижи. Но като цяло предстои раздвижване, по-добро състояние на делата и успех. Бъдете целенасочени. Това е особено важно, за да изпълните плановата си програма. Новолунието във Водолей ще ви помогне да направите сериозни реформи на работното място.

 

БЛИЗНАЦИ

Раздвижете личния си живот

Представителите на Близнаци постигнаха много през отминалата седмица, но техните предразсъдъци са в основата на застоя им през идния период. Ниското самочувствие не им отива и точно заради това ще се почувстват неудобно, попадайки в неловка ситуация. Останете насаме със себе си. Направете разчет на целите. Едва ли сте постигнали всичко и не е останало нищо за набелязване за бъдещето. Използвайте новолунието във Водолей, за да помечтаете и вкарате емоция в своя ден. Обърнете внимание на личния си живот. Имате нужда от свежест, раздвижване и обновление.

 

РАК

Емоционална натовареност

Повечето от вас като представители на Рак са емоционално натоварени към този момент и така ще е до идния четвъртък. Причините са множество – напрежение в работата, разочарование в личен план, та дори и капризите на хората наоколо. Мнозина са враждебно настроени и със сигурност ще влязат в различни конфликти, конфронтации и напрегнати ситуации. Предстои новолуние, а в такъв момент вие губите част от ценната си жизнена енергия. В това новолуние, което идва през следващата седмица, избягвайте необмислените разходи и помислете за начин, по който можете да спестявате част от ежемесечните си приходи.

 

ЛЪВ

Необходимо връщане назад

През последните дни повечето от Лъвовете успяха да се запалят по една нова идея и да й вдъхнат живот и реализация. Сега те са запленени от това, какво се случва по въпроса. Така ще е и през прогнозирания период. Отдалече личи вашата мотивация и амбиция. Резултатите обаче, както можете да очаквате, ще закъснеят или ще се забавят с месец – два. Причината е в слънчевото затъмнение, което постига ефекта на забавяне в целите. Ще трябва да се върнете назад по стъпките си, да поправите някои грешни ходове и да извървите отново един път, по който вече сте пътували.

 

ДЕВА

Драстични промени

При повечето представители на знака периодът няма да е активен и ще им остави време да направят равносметка, да поправят грешки и да изготвят разчети за бъдещи периоди. От настоящата седмица за вас стартира нов етап. Той настъпва заедно с новолунието във Водолей в идния четвъртък. Дори и да ви се стори тромаво начало, то ще се окаже положително за вас и за хората около вас. Предстоят нови съюзи, дори обновяване на средата на живот. Ще се скарате с някои от настоящите си колеги и партньори, за да решите да ги смените изначало. И новите, които ще дойдат на тяхно място, определено ще ви допадат повече.

 

ВЕЗНИ

Не се страхувайте от начала

По-голямата част от представителите на Везни ще извършат кръгово движение по своя път, което в повечето случаи се свързва с деловата дейност. Ще променят посоката, търсейки нови начини за изява и развитие. Осъзнали тази своя потребност, могат да допуснат и грешки поради прибързаност, но сега е важно да не изпитват страх, а да действат. Периодът изисква малко повече решителност, а настъпването на новолунието във Водолей през идния четвъртък е прекрасен момент за начало. При мнозина то ще е свързано и с ежедневния начин на живот, личния свят и любовта.

 

СКОРПИОН

Балансирани и действащи

Очертава се да сте напрегнати през идните седем дни, но причината при вас е в необходимостта от активни действия и поемане на инициативата в службата. Притеснявате се от отговорностите, които ще ви се възложат. Опитайте да не мислите, а просто да си свършите работата така, както се изисква – нещо, което можете прекрасно. Интересното е, че този път професионалната заетост няма да се отрази на личния ви живот и напрежение там не се очаква. Ето какво предвещава една пълноценна и добра седмица. Новолунието във Водолей ви помага тъкмо в тази насока – да балансирате вниманието си и да отдавате нужното на семейството и половинката.

 

СТРЕЛЕЦ

Животът ви кипи

Периодът за Стрелците се очертава да бъде доста ведър и приятен, като основната причина за това се крие в тяхната предварителна нагласа и самочувствие. Повечето представители освен че ще успеят да свършат проектите си в срок, дори ще захванат нещо ново, което паралелно да действат с ангажиментите си. За едни това е допълнителна работа, а за други – спорт, развлечение или нещо отпускащо и тонизиращо. Нови подбуди, нови трепети, нови приятелства, контакти и запознанства. Ето с какво ще ви изненада тази седмица. Животът ви отново започва да кипи по начина, по който вие сте свикнали да протича.

 

КОЗИРОГ

Стегнете се и действайте

За представителите на Козирог предстои период на развитие в професионален и делови план, въпреки цялата им отпуснатост и желание да бездействат. Те ще бъдат принудени да извършат промени в своето поведение, като от тях се иска повече сериозност, сигурност и самоувереност. В личен аспект нещата ще са хармонични при семейните представители и не толкова розови при необвързаните. Причината в разликата е чувството за непогрешимост и свободолюбивост. Семейните ще имат нужда да бъдат подчинявани, предавайки властта си на половинките. Необвързаните обаче ще са доста свободолюбиви и няма да се съобразяват с ничие мнение, възприемайки само своето за меродавно. Там проблемите са неизбежни.

 

ВОДОЛЕЙ

Подобрявате приходите си

Планирайте нещо хубаво. Предстои ви благоприятна седмица, защото звездите са ви подготвили изненада. Намирате се в чудесен период. Той изисква да се успокоите емоционално и психически. Физическата активност е препоръчителна както за укрепване на здравето, така и за общ тонус. Във всичко ви чака успех. Навлизането на Венера в Риби не бива да ви притеснява, а напротив – да ви вдъхновява. Сега планетата ще запали искра в сектор от хороскопа ви, отговарящ за материалното ви благосъстояние. Дошъл е моментът да повишите доходите си чрез активност и полагане на усилия. Заслужава си.

 

РИБИ

Промени до рождения ви ден

Предстои седмица на трансформации, новости и решения при Рибите. Мнозина ще започнат да действат по нов начин на работното място или в бизнеса. Други ще са готови да се изправят срещу установените традиции и обичаи в семейството. Периодът е доста благотворен и позитивен и предвещава нещо ново – трансформация в мисленето, водеща до реални реформи в начина на живот, който водите. Имате нужда да го сторите, а предстоящият ви рожден ден е идеалният повод да си поставите срок до тогава.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

9 февруари. Доста ученолюбиви и интелигентни хора сте вие, родените на 9 февруари. Понякога обаче избухвате, без да има защо. Обичате да сте информирани и за най-малката дреболия. Да сте в течение на ставащото – четете новини, гледате телевизия, ровите се из интернет. Целенасочени сте, но често се забутвате в търсене на детайли и това ви бави.

Налага се през следващата година да претърпите трудности, които са породени от вашата несериозност и неорганизираност. Навлизате в година на бариери и пречки, година, в която ще се научите сами да се справяте със своите проблеми. Това в никакъв случай не е период, който трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира и вдъхновява.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

 

10 февруари. Вие сте енергични и все занякъде бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много и Егото, и окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство и плавност в действията си. Тази разпиляност, която ви е неизменен спътник, е основната причина за неуспехите ви. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите само след задълбочени предварителни планове. Знайте, че с каквото се захванете тази година, ще го вършите през идните девет.

Като цяло навлизате в прекрасен период на промени и новости. Предстои ви най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

 

11 февруари. Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 февруари. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Водолей. Докато зодията им иска те да са напористи и пробивни, то числото 11 забавя тези стремежи, мъти водата и не им позволява да бъдат толкова решителни. Дори на моменти са прекалено плахи и често не вярват в своите способности. Тук се крие и мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва. След 25-ата си годишнина достигат до тези прозрения и това е повратната им възраст. Настъпи ли тя, стават истински представители на своя знак, гмуркат се в живота и се реализират успешно. Притежават много скрити заложби и таланти, които ще отключат в момента, в който повярват в себе си.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *