Новини

ФСБ ОТКРИВАТ ВТОРИЯ НАЦИОНАЛЕН РОК ФЕСТ „ХОТАЛИЧ“ ​- СЕВЛИЕВО`2018​

Севлиево ще бъде рок на 31 август и 1 септември 2018 г.

 

​ФСБ ще превземат средновековния град и крепост “Хоталич” ​в първия ден на Рок фест “Хоталич” – Севлиево`2018.

 

Рок легендите обещават грандиозно шоу с незабравимите хитове: „Високо“„Протегнах две ръце да те прегърна“„Обичам те дотук“„След десет години“„Пак ще се прегърнем“ и много други.​ Това е единственият фестивал с участието на бандата тази година у нас.

 

Останалите изпълнители ​в рок феста все още се пазят в тайна​, но организаторите споделят, че готвят много изненади.

 

​Второто издание на феста в Севлиево ще бъде едно от мега музикалните събития на годината, а Севлиево ще затвърди окончателно титлата, която получи миналата година ​като​ „новата рок столица на България“.

 

За втора поредна година организаторите ще обявят и ​конкурс за най-добра фотография от рок феста. Припомняме, че миналогодишният фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“ вдъхнови хиляди любители на обектива да заснемат неповторими мигове от шоуто и атмосферата, а спиращи дъха кадри запечатаха магията на древната крепост ​”Хоталич​”​.  ​

 

Община Севлиево очаква всички феновете на рока на Втория национален рок фест „Хоталич“,​ който ​ще се превърне в традиция, благодарение на общите усилия на общината и на спонсори”, коментира кметът на Севлиево д-р Иван Иванов. По думите му “тази година ще изненадаме приятно феновете и ще им подарим едно незабравимо изживяване”.

Източник: Община Севлиево

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *