Дневен хороскоп. Прогноза за 12 февруари, понеделник

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 27-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Денят не е подходящ за вадене на зъби, кожни операции и операции в областта на коленните стави и сухожилията. Добре протича зъболечението на кариес, изчистване на зъбен камък, лечение на стари травми в областта на коленете.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Забранени са топлата коламаска и почистването кожата на лицето механично или с кремове. Не правете маска на лицето. Подходящи са масажите за отблокиране на различни блокажи в организма.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и на често. Днес е добре да включите в храните си повече богати на калций храни. Супа от кореноплодни зеленчуци също е подходяща храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Зелено, кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 14,53 часа. Звездни аспекти за деня: Днес приложете наученото в предишните дни. Луната гостува в Козирог. Сутринта образува благоприятен аспект с Нептун, а вечерта – съвпад с Плутон. Разпределете отговорностите си равномерно през целия ден. Не оставайте всичко за по-късен етап, защото ще се окаже, че трябва да работите извънредно, за да свършите това, което трябва. Вечерта избягвайте кавгите и спречкванията.

 

ОВЕН

Не работете до късно

 

Заемете се с нещо приятно в сутрешните часове, което да събуди желанието и ентусиазма ви за работа за целия ден. Не се занимавайте със стари и нерешени въпроси, които могат да събудят нежелани спомени. Пречупете мисленето си и направете планове за действия през идните дни. Не оставайте до късно на работа.

 

ТЕЛЕЦ

Избягвайте споровете

 

Спор с колеги или партньори по бизнес е причината днес да загубите абсолютно желание за работа и борба. Не обръщайте внимание на нападките на хора, които не са ви на положението и нивото. Не се намесвайте в чуждия живот, за да си нямате проблеми. Вечерта избягвайте споровете.

 

БЛИЗНАЦИ

Без излишни разходи

 

Очаква ви скучен и блед откъм възможности и шансове ден. За сметка на това ще имате повече време за себе си, за своите мисли, планове и идеи. Обърнете внимание на финансовото си състояние. Не правете излишни разходи, които могат да навредят на бюджета ви до края на месеца.

 

РАК

Компромис със себе си

 

В понеделник се опитвате да балансирате с поведението си негативните проявления в характерите на другите хора. Правите го, за да не попадате в ситуации на конфликти или да създавате междуличностни конфликти. Готови сте на компромис със своите желания и стремежи само и само да не пресичате интересите на другите хора. Не сте особено прави.

 

ЛЪВ

Позитивни мисли

 

В понеделник избягвайте да влизате в излишни пререкания с колектива, с който работите. Днес имате свежи идеи, които трябва да реализирате на момента. Започнете деня си със спорт или разходка, със здравословна закуска и позитивна нагласа. Ако мислите ви са положителни, денят ви ще бъде прекрасен.

 

ДЕВА

Подбирайте работата си

 

Имате нужда да обновите нещо около себе си – мисли, идеи, схващания, порядки. Започнете деня си с позитивна нагласа и я запазете до залез-слънце. Работният ви ден ще бъде пълноценен, ако се занимавате с дела, които ви носят удовлетворение. Не се насилвайте с неприятни ангажименти само защото трябва да се свършат.

 

ВЕЗНИ

Не поемайте важни дела

 

В понеделник ви липсва концентрация и вие започвате деня си хаотично, без желание да вършите каквото и да било. Мислите ви са отправени към семейството и домашните проблеми. Това е причината на работното място да не сте пълноценни изцяло. Не се заемайте с важни дела.

СКОРПИОН

Приятелите ви помагат

 

В началото на тази седмица бъдете по-решителни и предприемете риск, който си заслужава. Днес ще попаднете на подходящи хора в подходяща обстановка, където да реализирате една своя цел. Денят е доста благоприятен, дава ви възможност да използвате помощта на приятелите, на които разчитате.

 

СТРЕЛЕЦ

Финансови клопки

 

Днес избягвайте да разрешавате важни финансови въпроси. Ограничете плащанията и заниманията с пари. Денят изисква повече концентрация на работното място, защото всяка една неволна грешка, допусната днес, може да ви струва финансови санкции утре. Вечерта си легнете рано. Не се карайте с близките си.

 

КОЗИРОГ

Важни решения

 

Луната гостува в знака ви. Поставя ви в центъра на хорското внимание, без да го искате и без да се стремите допълнително към това. В понеделник внимавайте какво правите и как го вършите. Често ще трябва да вземате важни решения, от които ще произтичат бъдещи последствия. Отнесете се сериозно.

 

ВОДОЛЕЙ

Дебне ви депресия

Започвате тази работна седмица без особено желание. Не сте във форма и това е причината още сутринта да се скарате с колегите и хората около себе си. Грози ви опасност да изпаднете в депресия, ако не всичко се случва според вашите очаквания. Примирете се. Скоро този момент ще отмине. От утре ще бъдете като нови.

 

РИБИ

Глътка позитивизъм

 

Стартирате деня си с ентусиазъм и позитивна нагласа. Вие сте в добро настроение, което благополучно предавате и на хората около себе си. Превръщате се в учители по положително мислене и сте доволни, ако бъдете последвани. Днес това е вашата задача – да вдъхнете искрица надежда в средата, в която живеете.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, вие сте Водолеи, които искат да разберат всичко за другите хора, но не споделят нищо за себе си. Обичате да разговаряте, но винаги с нотка резервираност. Такива сте вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Все вършите цялата работа, а лаврите обира друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в година на анализ и поглед назад в изминалите години. Потърсете прошка за грешките, които сте допуснали пред любимите хора. Простете и на онези, наранили ви през времето. Това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *