Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 13 февруари, вторник

Луната преминава от Козирог във Водолей в 17.11 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е 28-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Денят не е подходящ за вадене на зъби. До обяд можете да посетите зъболекаря за почистване на зъбния камък, премахване на кариес. В следобедните часове добре протичат профилактиката и лечението на очни заболявания и проблеми. През целия ден нежелани са операциите в областта на кожата, скелета, апендикса и очите.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си днес. Прическата ще се задържи дълго време в желаната форма, ако го направите сутринта. В следобедните часове не е благоприятно поставянето на обеци и татуировки, защото могат да предизвикат нежелани реакции на кожата или да засегнат важни кръвоносни съдове.

Хранене и диета: Днес разпределете храненията си равномерно и на чести приеми. Закуската нека бъде богата, като подберете яйца, кашкавал или сирене. На обяд направете вкусна витаминозна салата от моркови, цвекло, лимон и зехтин, а вечерта вместо чипс или лакомства, поднесете на семейството сурови или домашно изпечени ядки.

Цветове, носещи късмет: Червено, черно, тъмносиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 15.46 часа. Звездни аспекти за деня: Очаква ни не особено ефективен вторник. Не се ядосвайте, ако не всичко върви по предварителен план. Избягвайте да вземате важни решения. Не започвайте нищо ново. Предприемайте инициативи само ако е належащо. Така ще се предпазите от неуспех. Вечерта се приберете по-рано вкъщи. Енергия ще почувствате веднага след като сте у дома. Там ще се заредите с положителен импулс.

ОВЕН

Несигурни

Вторник е нервен, напрегнат ден. Вие обаче сте в състояние да го превърнете в успешен, стига да сте гъвкави и лесно да се приспособите към обстановката около себе си. Обстоятелствата около вас бързо сменят своя лик и вие се чувствате несигурни, особено ако ви се налага да вземате решения. Избягвайте пререканията.

ТЕЛЕЦ

Разчистете сметките

Разчистване на сметки, обаждания по телефони и среща с хора, които са ви длъжници – така може да протече днешния ден. Отново сте неуверени, но този път трябва да преодолеете тази слабост и да започнете начисто в делови аспект. Видимо ядосани се сутринта от редица обстоятелства. Не ви спори. Такъв е денят.

БЛИЗНАЦИ

Любовни драми ви разконцентрират

В първата половина от седмицата би следвало да сте особено внимателни с всичко, което вършите, защото напоследък сте изключително разсеяни в следствие на промените в личния живот. При една част имаше щастливо влюбване, а при друга – желана развръзка в старите взаимоотношения. Добре е да сте по-отговорни в службата.

РАК

Нова идея в следобеда

Днес е осезаемо заради напрегнатите аспекти в сутрешните часове. Останете сами със себе си, вместо да търсите внимание. Заобиколени от много хора, вие рискувате точно сега да се скарате с повечето от тях. В следобеда сте далеч по-спокойни и уверени в себе си. Това е и времето, в което ще ви щукне една нова, свежа и постижима идея.

ЛЪВ

Рискувайте разумно

Действайте в рамките на разумното, без да поемате непосилни рискове. Вторник изисква от вас сдържаност в приказките и силна мотивация в работата. Залагайте на сигурното. Във ваша полза се променят някои обстоятелства, което е доста добър знак, че ви очаква благоприятно развитие по важни, касаещи ви въпроси.

ДЕВА

Заложете на сигурното

Във вторник трудно вземате решения, защото сте объркани, а и изплашени от всяка промяна, която се случва наоколо. Нуждаете се от подкрепа, за да вземете важни решения, но такава няма да получите за момента. Бъдете малко по-уверени в себе си, без да правите каквито и да е било рискови действия. Заложете на сигурното.

ВЕЗНИ

Внимавайте, на кого помагате

Въпреки късмета, който ще ви споходи във вторник, бъдете внимателни, защото редом с хубавото идват и предупреждения за неприятни срещи. Някой ще ви потърси за пари или помощ с надеждата, че щом сте благоразположени и в добро настроение, ще го огрее. Искрено ви съветвам да правите сметка, кому помагате сега.

СКОРПИОН

Не давайте обещания

Днес от вас се иска адекватна преценка за всяко едно нещо, което вършите и всеки един човек, с който се срещате. Не давайте обещания в сутрешните часове. Няма да ги изпълните и ще злепоставите името си. Разсеяни, прибързани, но и прекалено общителни ще бъдете днес – все черти, които ви правят уязвими и несериозни в очите на другите.

СТРЕЛЕЦ

Направете си сметка

За да изживеете спокойно и успешно днешния ден, трябва да сте наясно с финансовото си състояние. Ето защо още сутринта направете сметка на парите си до края на месеца и разчет за всички по-големи разходи, които ви предстоят до следваща заплата. Важно е да го сторите, за да си осигурите по-спокойни дни оттук нататък.

КОЗИРОГ

Минало му е времето

Във вторник сте се сетили да бъдете активни, но се оказва, че за повечето ви действия времето е минало. Късно е сега да компенсирате с активност. По-добре се заловете за рутинните си задачи и забравете за онова, което е трябвало да се свърши, но не сте направили. Гледайте напред. Днес не вземайте никакви важни решения.

ВОДОЛЕЙ

В размисли и страсти

Изживявате доста важна седмица, която ви помага да се простите с някои илюзии и да заживеете по-спокойно в света, който обитавате. Подгответе се да научите истини, които внасят яснота в мислите ви. Вторник ви среща с шансове за промени, но и тях трябва да предприемате с много предпазливост, разчитайки на интуицията си.

РИБИ

Добро настроение в следобеда

Около вас витае напрежение, което не разбирате. Вие сте видимо спокойни и предпочитате да решавате проблемите си със силата на благата реч и общуването. Нервното напрежение малко по малко отшумява сутринта, за да отстъпи пред доброто настроение, което е залегнало в следобедните и вечерните часове.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, което означава, че вие самите сте пожелали да се родите на 13 февруари, за да се срещнете с точно определени трудности и така да изчистите натрупалата се в изминали прераждания карма. Вие се стремите към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Имате възможност да сбъднете мечтите си, ако сте по-постепенни в своите действия. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията на нейното преодоляване.

От днес до рождения си ден догодина навлизате в прекрасно време на финансова стабилност и гарантиран материален просперитет. Повишение на заплатата е трудно за очакване заради икономическата обстановка в страната, но поне няма да загубите работата си или ако бъдете съкратени, то веднага ще си намерите ново поприще, от което ще сте доволни в следващите години.

Здраве: Работете активно, но и си давайте почивка, за да не активирате хронични здравословни проблеми. Обривите по кожата тази година ви подсказват, че не вървите в правилната посока. Обърнете внимание, ако имате такъв съдбовен знак.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *