Спорт

Краси Балъков: „След лагера в Турция е нормално да ни трябва малко време за адаптиране, има много неща да коригираме“

„След лагера в Турция бе нормално да ни трябва малко време да се адаптираме. Има много неща да коригираме, но някои неща се случиха добре, момчетата се опитват да ги изпълняват. Трябва обаче да се адаптират към българските условия, защото терените тук са малко по-бавни, а и климатът е по-различен. Усети се през първото полувреме, че топката върви по-бавно. Надявам се с помощта на хората, които бяха на мача, и на още много, които ще дойдат, че ще стане добра атмосфера за първия мач. Ние нямаме много алтернативи, трябва да излезем и да побеждаваме.

От вторник вече ще се знае кой е основният състав, въпреки че при нас няма основен състав. Но вече на 90% съм наясно кои ще започнат срещу „Септември”. Още веднъж поздравявам феновете, които дойдоха в това студено време. Пак апелирам към тях да бъдат търпеливи, защото хубавият футбол не се прави за два дена. Трябва да сме заедно и в трудните моменти. Иначе ще влезем в „кръга на дявола”, а ние искаме да си печелим точките и да си постигнем целите.

Жалко за Иван Петков, ако има пукната или счупена костица. Той направи изключително добра подготовка и е в много добро състояние, но нека изчакаме точната диагноза. Никола Колев е на антибиотици и се надявам от вторник да е с нас”, коментира след двубоя Краси Балъков.

One thought on “Краси Балъков: „След лагера в Турция е нормално да ни трябва малко време за адаптиране, има много неща да коригираме“

  • Краси, Краси, дано да успееш! Ще ти е многооо трудно. Вижда се че има някои нови елементи в играта на отбора. Дано тези момчета да не те (ни) подведат. Най-важното е да имат желание да се учат от легенда като теб, да се научат и да го правят на терена. Виждат се нови неща – дълги пасове, по-бързо изнасяне на топката, използване на крилата и т.н. Вижда се, че отзад има още много да се гради, че няма концентрация на моменти, че няма изявен типичен таран, който да ангажира поне двама защитника, че няма кой да бие фалове и от 3 опита поне веднъж да вкара, че няма заучени статични положения и т.н. Имаш много работа. Дано да успееш!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *