Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 14 февруари, сряда

Луната е във Водолей. Фаза – новолуние. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на глезените, сухожилията и очите. Добре ще протекат профилактиката и лечението на световъртеж, на проблеми с кръвообращението, както и на диагностицирането на очни заболявания.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете костите си. Денят е неблагоприятен за поставяне на татуировки и пробиване на ушите за поставяне на медицински обеци. Спортувайте, за да ускорите кръвообращението.

Хранене и диета: Периодът е благоприятен за диети. Днес не пренебрегвайте растителните мазнини, които са така важни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Можете да си хапвате сурови или печени ядки, ако почувствате глад. Те ще ви заситят до следващото основно хранене. Шоколадът, приет в минимални количества, носи огромна наслада.

Цветове, носещи късмет: Виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 16.41 часа. Звездни аспекти за деня: Активна и благоприятна е сряда. Подготвила ни е купища приятни изненади и добри новини, превръщащи днешния празник в едно незабравимо изживяване. Луната гостува във Водолей е в хармоничен аспект с Марс. Моментът е прекрасен за явно показване на чувствата и ухажване в истинския смисъл на думата. Много двойки ще се запознаят и ще започнат своята любовна авантюра именно днес. Любовта е навсякъде.

ОВЕН

Срещате любовта

Не пропускайте възможността днес да осъществите важни разговори. Да говорите за бъдещи действия, да постелете чергата си за идните месеци. Благоприятният аспект между Луната и Марс ви дава възможност да се изявите в сферата на любовта. Ако сте самотни към този момент, днес можете да срещнете подходящата половинка.

ТЕЛЕЦ

Работа и любов

Днес сте изключително ангажирани и е добре, ако откажете допълнителните ангажименти. Обърнете повече внимание на своите собствени дела, без да подавате ухо на чужди клюки и това, какво правят колегите ви. Денят е зареден с положителна енергия в сферата на любовта. Насладете й се.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-умерени

И днес се налага да сте повече от умерени – в думите, изказа си и действията. Прекалявате с оптимизма относно проектите, с които се заемате. Предстои да направите анализ на плановете си. Стегнете ги хубаво, преди да ги впрегнете в действие. В сферата на любовта ви чака хармонична и запомняща се вечер.

РАК

Празнувайте скромно

Не се намирате в най-подходящия етап за поставяне на нови начала или промени в живота си. Напротив, днес е добре да отвоювате своите завоевания, не да мислите за нови. В сферата на любовта ви чака една прекрасна вечер. Направете скромна вечеря и отпразнувайте с половинката днешния празник.

ЛЪВ

Избирате всичко

Денят ви намира в прекрасно настроение, но и днес ще трябва да си дадете сметка за плановете, желанията и възможностите си. Изправени пред избор, рискувате да поемете по много посоки едновременно. Това, разбира се, е грешно и ще ви коства забавяне след време. Предупреждението е действащо както в професионалната, така и в личната сфера.

ДЕВА

Изненадайте половинката

В добро настроение сте и това няма как да не се отрази добре на работата и като цяло – на ежедневието ви. Избягвайте да спорите за дреболии, още по-малко да се налагате над мнението на шефовете или колегите. Днес не те са важни. По-важна е половинката ви. Помислете, как да направите празника си по-незабравим от всякога.

ВЕЗНИ

Предоверявали сте се

Сряда ви дава отговор на хиляди въпроси, които си задавахте в последните няколко месеца. Сега много неща стават ясни, разбирате поведението на близките и колегите си. Някои тайни изплуват наяве. В сферата на любовта неслучайно сте били мнителни напоследък. Ще разберете, че сте се предоверявали сляпо на половинката си.

СКОРПИОН

Рано е за действия

В сряда пред вас се разкриват шансове и възможности. Вие сте в добро настроение, въпреки че все още е твърде рано да се даде старт на каквото и да е било действие. Сега сте в етап на опипване на почвата. Залагайте на сигурното. Обърнете повече внимание на любовта и личния си живот. Изживейте празника така, както вие го желаете.

СТРЕЛЕЦ

Не пестете средствата за празника

В добро настроение сте, въпреки че все още сте под въздействието на емоциите, които почувствахте вчера след срещите си с множество различни хора. В часовете до ранния следобед работете дела, които ви допадат и които работите с желание. Вечерта можете да отделите една част от приходите си, за да заведете половинката на хубаво място, за да отпразнувате своя личен празник.

КОЗИРОГ

Любов и успехи

Намирате се в благоприятна позиция, която няма как да не усетите още в сутрешните часове. Вършите задачите си с лекота. Чувствате, че ви държат под око и сякаш някой ви изпитва дали ще се справите добре. Ето защо си заслужава да положите усилия. Вечерта ще получите обаждане с предложение или похвала. Имате повод за двоен празник – и този на любовта, и този на личния си успех.

ВОДОЛЕЙ

В най-добра светлина

Днес е денят, през който трябва да се представите по най-добрия начин в света около себе си. Заемете се с такава работа, която вършите с удоволствие. Старайте се да предприемате действия, които гарантират успеха ви. Вие знаете, как да го направите. Вечерта отпразнувайте успеха си с половинката или с нови ухажори – според ситуацията в която се намирате…

РИБИ

Вдъхновението ви е в любовта

В сряда активността не бива да се превръща в самоцел. Видите ли, че нещо не върви, просто не продължавайте да го бутате днес. Губите си излишно времето. Преминете на следващата задача, която може да се окаже доста по-благополучна от предходната. Хаотични и размечтали се, днес сте настроени творчески, любовно и вдъхновението ви е в любовта.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Празнувате рожден ден на 14 февруари, Свети Валентин. Ето защо и цветът на вашия живот е червеният. Като виното, символ на не по-маловажния празни Трифон Зарезан. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.

Навлизате в емоционална и завършваща година, през която не бива да поставяте никакви нови начала. Опитайте се да завършите някои недовършени в миналото дела. Възможни са по-чести избухвания, породени от засилената ви емоционалност.

Здраве: Често оплакване от главоболие, повишено кръвно налягане и нервност са доста възможни за следващата една година.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *