Атракция за влюбени: 30 двойки са ангажирали ВИП площадката и "Звук и светлина" за Св. Валентин | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Атракция за влюбени: 30 двойки са ангажирали ВИП площадката и „Звук и светлина“ за Св. Валентин

Публикувана на: 14.02.2018г. 817 прегледа

30 ДВОЙКИ СА СИ ЗАКУПИЛИ СПЕЦИАЛНИ ВИП МЕСТА НАВРЪХ ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ ЗА ВИП ПЛОЩАДКАТА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА „Звук и светлина” във Велико Търново, информира шефът на туристическата агенция „Царевград Търнов“ Борислав Йорданов. Те ще наблюдават уникалното звуково-светлинно шоу от пиковото място, пиейки вино и похапвайки валентинки, на 14 февруари. „Борба“ разбра, че място в залата има и за двойка влюбени жени, които също искат да увековечат отношенията си сред непотворима атмосфера. Те са германка и българската й половинка, които не крият любовта си и искат да й се насладят заедно с останалите в залата като кулминация за Деня на влюбените.

Най-новата атракция, която „Царевград Търнов“ предлага, се радва на небивал интерес. „Предоставяме ВИП площадката и за сватби и се надяваме да поставим началото на една прекрасна традиция пред величествената и достолепна гледка на Царевец и Трапезица“, коментира Йорданов.

ЦЕНАТА НА ЕКСТРАТА ЗА ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ Е 30 ЛВ. Тази сума обаче плащат само двойките , които не са минали под венчило, уточнява Йорданов. 43 лв. пък е цената за женени. „Малко по-скъпо е за двойки в брак, защото те често водят със себе си и децата си.По този начин искаме да стимулираме и женитбите“, поясняват организаторите.

Идеята за новата екстра хрумва на екипа на „Царевград Търнов“, след като няколко влюбени досега са наемали площадката, за да предлагат брак на своите половинки в романтична обстановка. Сред тях бяха и няколко известни личности от страната.

С. МАРИНОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *