Невръстен романтик пече бисквитки за съученичките си на Свети Валентин

Момче от Лийдс, Великобритания, описано като най-романтичния ученик в страната, се е погрижило всяка от съученичките му да се почувства специална на днешния празник Свети Валентин, пише в. „Дейли експрес“.
11-годишният Фъргъс Смит радва младите дами, с които споделя ученическото всекидневие, още от първи клас. Досега невръстният романтик е подарявал на всяко от момичетата шоколад и картичка. Тъй като настоящата година е последната им заедно, Фъргъс е решил да направи нещо по специално за 17-те си съученички. Вместо традиционните валентинки, малкият Ромео е приготвил домашни бисквитки със захарно сърчице в центъра, опаковани и надписани индивидуално и поставени на чиновете им.
В отговор на недоволството на съучениците си, че „момичетата не правят такива неща за момчетата“, Фъргъс Смит мъдро е заявил: „Нещото, което трябва да разберете още отсега е, че на празника Свети Валентин и на сватбата всичко е за момичетата“.
Малкият романтик разкрива, че въпреки че се грижи всяка от съученичките му да получи подобаващо внимание, сред тях има една млада дама, която харесва най-много.
Родителите на Фъргъс не крият, че са изключително горди с младия кавалер. „Един ден той ще бъде отличен съпруг. Когато чувам от останалите майки какъв сладур съм отгледала, разбирам, че съм си свършила работата“, казва майка му Лиса.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *