134 четения

Хипермаркетите „Практикер“ и „Практис“ отварят през април

ВЪВ ФИНАЛНА ФАЗА Е СТРОИТЕЛСТВОТО НА ДВА ГОЛЕМИ ХИПЕРМАРКЕТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, А ПРЕД ЗАПОЧВАНЕ Е ТРЕТИ. В ОБЕКТИТЕ ИМ ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ НАД 350 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА

Строителството на магазина на „Кауфланд“ ще започне през лятото, а общата инвестиция на компанията в него надхвърля 20 млн. лв., стана ясно вчера от съобщение на „Кауфланд България“.

На финалната права обаче е изграждането на два други хипермаркета. „Практикер“ и „Практис“ са в надпревара с времето кой да отвори пръв и по-хубав и удобен обект, защото са и конкуренти. По предварителна информация и двете вериги тайно се надяват да прережат лентата за празника на града, но са обявили, че ще са готови за април.

Практически „Практикер“ не променя локацията си като част от Търговския парк в града, но допълнително са закупени търговски площи и магазинът нараства с повече от 2 хил. кв. метра. В новия магазин се влагат над 2,5 млн. лв., а строителството му е пред завършване, след което обектът ще бъде преоборудван. Вече приключи и основен ремонт на цялостната инфраструктура и паркингите на местния Търговски парк. През пролетта голямо разширение готви и веригата Jusk, разбра „Борба“.

ЗА АПРИЛ Е ПРЕДВИДЕН И ПУСКЪТ НА КОНКУРЕНТИТЕ ОТ „ПРАКТИС“, ЧИЙТО СТРОИТЕЛЕН СУПЕРМАРКЕТ С градински център ще е над 13 хил. кв. метра. Той също е завършен, като вече се подготвя и оборудването на обекта. С модерна визия, обогатен асортимент на стоки, подобрени услуги и сервиз с удобна локация за жителите на района новият обект ще замени съществуващия.Тук се правят още и голям рибарски магазин, агроаптека, заведения и търговски площи на открито.

Стилян НАЙДЕНОВ

3 коментара за “Хипермаркетите „Практикер“ и „Практис“ отварят през април

  • 14.02.2018 в 18:25
    Permalink

    За 500-те лева които ще дават, очаквам хората да се изтрепят да работят при тях.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!