Швед вдигна накрак търновската полиция с фалшив сигнал за въоръжен грабеж | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Швед вдигна накрак търновската полиция с фалшив сигнал за въоръжен грабеж

Публикувана на: 14.02.2018г. 881 прегледа

Почерпен турист от Швеция вдигна вчера по пладне търновската полиция накрак с фалшив сигнал за въоръжен грабеж. Мъжът бил в района на театъра и отишъл да търси съдействие в пункта на ВиК. Оттам служителите се обадили на тел. 112, че чужденец е обран насред старата столица. Униформените веднага отцепили района, но не открили нищо подозрително. Шведът твърдял, че мъж му опрял нож в гърба и му задигнал чантичката с портфейла и документите. Едва след дълъг разговор в полицията мъжът поискал да отидат в хотелската му стая. Там били открити вещите на госта – чантичка и портфейл. Малко по-късно шведът се разкаял и признал, че доста бил пийнал и му се сторило, че го нападат, а просто бил забравил, че излязъл от хотела на разходка след бурна нощ.

loading...

Коментари за "Швед вдигна накрак търновската полиция с фалшив сигнал за въоръжен грабеж"

  • 14.02.2018 в 19:24

    Няма лошо. Нека се поразтъпчат малко полицаите, и без това те друго така или иначе не правят. Както се вижда напоследък полицията е структура, която отдавна не работи. Е, ако беше за някой наистина ограбен българин, надали въобще щяха да си правят труда да отцепват региона и да се занимават с хорските неволи.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *