Новини

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО ПРЕДСТАВЯ ФЕСТИВАЛИТЕ СИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО“ – 2018

35-то издание на най-големия туристически форум в България ще се проведе от 14 до 16 февруари в „Интер Експо Център  София

Община Севлиево ще участва за първи път в Международната туристическа борса ​“ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, която събира на едно място участници и представители на туристическия бизнес от цял свят.

Туризмът, средновековният град и крепост„Хоталич“​, традиционните панаири ​и фестивалите, с които Севлиево нашумя през последните години, ще бъдат представени на щанда на общината​, редом с над 350 изложители от България и още 22 страни. ​

​Посетителите на щанда ще могат да опитат прочутите севлиевски тиквени специалитети по рецепти на местни майстор-готвачи, първи ще разберат кои родни и чужди банди ще забиват тази година на Втория национален Рок Фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2018, какво ще се случи в Селския МОЛ по време на фестивала „Семе българско“, както и последните новини от Столицата на тиквата​. За пътешествениците във времето ще има и специален портал – Фестивалът на историческото наследство. А производителите от цял свят ще имат възможност да договорят участието си в пролетния и в есенния панаири​​, посещавани  от хиляди търговци годините преди Освобождението и още тогава признати за едни от най-големите панаири в Княжеството.

​Сред чудесата на Севлиево, с които ще можете да се запознаете на щанда на общината, е средновековният град и крепост ​„Хоталич“, заради който Община Севлиево е носител на престижно отличие за обект, превърнат в туристическа дестинация.

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е отлична възможностОбщина Селвиево да представи фестивалите си и традициите си, да се осъществят полезни бизнес контакти и всички да се запознаят с новите тенденции и промени в развитието на туристическия бизнес​.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *