Борислав Михайлов ще продължи да ръководи БФС, търси повече средства за школите

Борислав Михайлов спечели четвърти мандат на проведения в петък конгрес и ще продължи да ръководи Българския футболен съюз. Екскапитанът на националния отбор получи 463 гласа по време на гласуването в хотел „Маринела”. Във вота участваха 512 делегати. За Борислав Михайлов са дали гласа си 463 делегати, 5 са били за Дражев и 36 за Любослав Пенев. Изборът за президент на БФС се проведе в четири изборни бюра, като всяко от тях отговаряше на една от четирите зони на футбола в България – София, Пловдив, Варна и Велико Търново.

За първи път Борислав Михайлов бе избран за президент на БФС на 21 октомври 2005 година. След това е преизбиран през 2009 година, 2014 година и сега през 2018 година.

Новият стар президент на БФС Борислав Михайлов предложи 14 души за членове на Изпълкома. Сред тях от досегашните членове не бяха Гриша Ганчев, Николай Гигов, Наско Сираков и Марин Митев. Делегатите подкрепиха Йордан Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Емил Костадинов, Камен Костадинов, Румян Вълков, Венцеслав Стефанов, Михаил Статев, Валентин Михов, Кирил Домусчиев, Спас Русев, Петър Величков, Панайот Рейзи, Димитър Георгиев.

В речта си пред конгреса Борислав Михайлов обобщи свършената работа и заяви, че ще продължи да търси възможности за финансиране на тренировъчни терени за школите.

2 thoughts on “Борислав Михайлов ще продължи да ръководи БФС, търси повече средства за школите

 • 19.02.2018 в 15:40
  Permalink

  Приветствам решението на напусналите тази цирк. Достойно е. Остават палячовците.

  Отговор
 • 19.02.2018 в 20:31
  Permalink

  БФС- макет на Държавата. Мафия ,футболна.Нашият футбол, на фона на световния е ,,наподобяваща футбол игра,,. Не е нужно да го доказвам- с дистанционното прещраквайки два канала с тази игра всеки ще ПОЗНАЕ НАШИЯ ФУТБОЛ- бавен, дървен, без фантазия, без атлетичност , без стабилност в единоборствата. Друга, българска кавърверсия. И ТЕЗИ ,, УПРАВЛЕНЦИ,, СЕ САМОИЗБРАХА. Нищо ново-мУТРАТА е техния пример. ПРЕДПОЧИТАМ ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ИСТИНСКИ ЧУЖДЕСТРАНЕН ФУТБОЛ. Без извинение.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *