Дневен хороскоп. Прогноза за 20 февруари, вторник

Луната преминава от Овен в Телец в 20,11 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на главата, главния мозък, челюстите, очите, зъбите. Денят е добър за профилактиката и лечението на очни заболявания, високо кръвно налягане, мигрена.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите хидратираща и подхранваща маска на лицето. Избягвайте масажите, защото няма да се отразят добре на организма.

Хранене и диета: Вторник е подходящ за стартиране на диета. Плодовете са прекрасна храна, ако искате да минете на по-лек режим. Белтъчините се абсорбират идеално от организма. Ако не постите, леките меса, млечните продукти, рибата и яйцата са великолепна храна за днес. Осигурете си поне три основни и две междинни хранения, за да не чувствате глад и да не преяждате с големи количества храна.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 10,46 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Овен и ни зарежда с решителност и готовност да поемем по нов път. Активната част на вторника е до 13,00 часа. Препоръчвам да насочите по-важните си ангажименти за сутринта, за да ги изпълните успешно. Все пак бъдете внимателни с тона при водене на разговори. Емоцията е в повече и често ще ни кара да влизаме в пререкания за дреболии. Днес Луната е в съвпад с Уран. Променете черта от характера си, за да бъдете в хармония с всички около себе си.

 

ОВЕН

Не се ядосвайте

Във вторник предстои да се напрегнете от ситуация на работното място, в която не всички обстоятелства са на ваша страна. Не си го слагайте на сърцето. Опитайте да преодолеете егото си и да се съобразите със случилото се. Не влизайте в излишни конфликти. Ще навредите на здравето си, ако се ядосвате прекалено.

 

ТЕЛЕЦ

По течението

Изнервени сте. Всичко и всеки влияе на вашето психическо състояние. Редица обстоятелства ви правят избухливи. Не е желателно да проявявате излишна агресия, защото тя сериозно ще навреди на здравето ви. В сутрешните часове свършете належащото. В следобеда се оставете на течението.

 

БЛИЗНАЦИ

Оставете инициативите

В сутрешните часове сте решени да покажете инициативност и доброволно се заемате с някои задачи, които не са хапка за вашите уста. Резултатът е предвидим – доста проблеми, създадени заради това, че сте се надценили. По-добре оставете инициативите за друг, по-подходящ ден. Днес приказвайте повече, вършете по-малко.

 

РАК

Починете си в следобеда

Във вторник се изнервяте от редица обстоятелства, които сякаш вървят срещу вас и вашите желания. Денят е неблагоприятен за поставяне на ново начало или предприемане на нови инициативи. Отбележете си, че активната част е до обяд, когато е и времето за вършене на по-важните ежедневни задачи. След това – почивка.

 

ЛЪВ

Пазете се от взрив

Вчера се радвахте на доста силна енергия и добро стечение на обстоятелствата. Във вторник сте решени да покажете умения и потенциал, но за съжаление, е възможно да навлезете в зона на минно поле и да създадете собствения си погром. Не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ще предизвикате взрив.

 

ДЕВА

Важни срещи – сутринта

Виждате, че нещо не е наред и делата ви не вървят така, както сте си ги намислили предварително. Предстои ви ден на изясняване на лични взаимоотношения и вземане на важни решения, касаещи тези взаимоотношения. Насрочете срещите си за сутринта, когато енергията е по-пълноценна, а и концентрацията ви е на ниво.

 

ВЕЗНИ

Съобразете се с чуждо мнение

Организирайте се така, че да свършите по-важните дела за деня в сутрешните часове и не оставяйте сериозни ангажименти за следобеда. Напрегнати сте и не ви се нрави това, че трябва да се съобразите с нечие важно чуждо мнение. Вечерта не пренасяйте напрежението вкъщи, а напротив. Релаксирайте пред телевизора.

 

СКОРПИОН

Успехът е с вас

И днес имате сериозни предпоставки да свършите важни дела, които да са добре заплатени и да ви генерират бъдещи приходи, но го направете в сутрешните часове. Отдайте се на работа и дейност, която не изисква водене на разговори. Прекалено напрегнати сте и ако трябва да се съобразявате с други хора, ще избухнете.

 

СТРЕЛЕЦ

В период на начало

Около вас има доста добронамерени хора, които искат да ви помогнат, давайки подкрепата си. Опитайте да направите съюз с тях в сутрешните часове. Възползвайте се от съветите им. Днешният ден ви открива нови хоризонти, нови възможности. Сега сте в етап на начало и бързо ще наберете скорост. Действайте.

 

КОЗИРОГ

Довършете започнатото

Във вторник сутринта отхвърляте доста ангажименти, натрупани в последните няколко дни. Часовете до обяд са благоприятни за отхвърляне на стари задачи и разрешаване на въпроси, възникнали в миналото. В следобеда се оставете на течението. Приберете се рано вкъщи. Имате нужда да бъдете с близките си.

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни

Днес също като вчера правите впечатление и хората следят вашите действия. Бъдете внимателни какво казвате и обещавате в сутрешните часове. Склонни сте да пресилите възможностите си. Новите запознанства в следобеда могат да ви донесат разочарования. Не се предоверявайте изцяло.

 

РИБИ

Стабилизация

Вие се намирате в процес на стабилизация. В никакъв случай не бива да се впускате в недообмислени и прибързани действия както днес, така и в някои от следващите дни до края на седмицата. Не предприемайте рискови начинания. Занимавайте се с онова, което вършите най-добре.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вашата нерешителност и колебливост не е само плод на това, че сте зодия Риби. Рождената ви дата – 20 февруари – е втората причина да обявявате пас в почти всички житейски ситуации. Свикнали сте с ролята на жертва, защото тя се корени още в детството ви. Вашата позиция е примиренческа, въпреки че нещата могат да се оправят и да стоят по друг начин. Вземете се в ръце, научете се на решителност. Можете да бъдете диктаторите на своя живот, да го планирате. Целете се и постигайте амбициите си, научете се да казвате „не”. Ще видите, че това ще ви помогне в оцеляването занапред. След 30-ата ви годишнина трудностите от детството и юношеството ще отшумят и късметът ви ще се отвори.

Навлизате в година на стабилизация и любов. Това няма да е най-активната година от живота ви, но тя ще ви донесе много дивиденти, ако действате последователно, ритмично и ако си поставите реални за изпълнение цели в следващите години. Като цяло предстои ви любов и идеален момент за сключване на брак.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, сливиците и гърлото. Предпазвайте се от грипни състояния.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *