Дневен хороскоп. Прогноза за 21 февруари, сряда

Луната е в Телец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Възможни са настинки. Обличайте се добре през целия ден. Пазете гърлото. Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и изследването на хормоните на щитовидната жлеза, на сърдечносъдовата система.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Растежът се ускорява заради фазата на Луната. Можете да направите лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е благоприятен и за пилинг на кожата.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Фазата на Луната е нарастваща и трудно се свалят килограми, дори и да спазвате диета. Ако не прекалявате с грамажа на порциите, можете да задържите досегашните си килограми. Въпреки това Луната в Телец предполага силен апетит и желание да си угодим с всяка хапка.

Цветове, носещи късмет: Червено, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 10,17 часа.

Звездни аспекти за деня: Сряда е доста ползотворен и благоприятен ден. Движението на Луната в Телец и хармоничните й аспекти със Сатурн, Венера и Нептун са причина за творческото ни настроение и вдъхновение. Каквото и да правим, вършим го с финес, желание и то ни носи удовлетворение. Венера е в съвпад с Нептун, а Меркурий е в секстил със Сатурн. Сложете розовите си очила и погледнете света през тях. Днес мечтайте, планувайте, дерзайте и превръщайте желанията си в реалност.

 

ОВЕН

Радостни чувства

След напрегнатия вторник ви очаква един доста по-лежерен и благоприятен ден. В сряда настроението ви е добро. Имате мотивация да се захванете с нещо в работата, което ви носи удовлетворение. Вдъхновени сте. Всяка минута от този ден ви носи радостни чувства и хармония. Насладете им се.

 

ТЕЛЕЦ

Любов и вдъхновение

В сряда сте вдъхновени да се захванете с нещо дългосрочно, което да вършите с огромно желание, хъс и мотивация. Това е денят, в който ще бъдете озарени от нови идеи. В сферата на любовта също настъпват благоприятни промени. Необвързаните имат шанса да срещнат подходяща половинка.

 

БЛИЗНАЦИ

Удовлетворение

Днес ще бъдете оставени на спокойствие да си планирате, мечтаете и действате по своите ангажименти. Реализирайте целите си. Денят не прилича да е активен, но всъщност е изключително благоприятен и позитивен. Носи ви удовлетворение. Вечерта отидете на кино, театър или конценрт.

 

РАК

Планирате лятната почивка

В сряда сте в прекрасно настроение. Бих казал, че на моменти сте в еуфория. Нещата около вас се нареждат така, както сте ги желали. Мнозина ще планират едно свое бъдещо пътешествие или просто ще резервират хотела си за лятната почивка. Моментът е подходящ да го направите.

 

ЛЪВ

Важна професионална крачка

След емоционалния ден вчера, редно е днес да си отпочинете или поне да разпуснете част от страстите. Предстои ви благоприятна сряда. Ще успеете да се обвържете с такива хора, които не ви натоварват, а обратното – разтоварват. Сега е важно да подемете нещо дългосрочно на работното място като ангажимент. Някои от вас ще сменят и работата си.

 

ДЕВА

Повишение

В сряда нещата около вас се зареждат повече от добре. Вие сте в еуфория. Намирате се в период на промени и раздвижвания. Нещо хубаво, което ви вдъхновява за бъдещи действия, ще ви се случи още сутринта. На работното място ще получите признание. Мнозина ще бъдат зарадвани с повишение в заплатата.

 

ВЕЗНИ

Спокойствие и мир

Днес се оставете на течението. Важно е около вас да цари спокойствие и мир. Денят не е никак лош, но не толерира вашите действия и постъпки. Оставете новите начала за друг ден. Сега се насладете на вече постигнати резултати, на плодовете на своя труд. Мнозина от вас днес ще получат допълнителни заплащания.

 

СКОРПИОН

Позитивна енергия

В сряда имате сериозни предпоставки за делови успех и напредък. Днес говорите обаятелно и ще бъдете последвани от доста хора, стига да го целите. Насрочете важните си срещи по бизнес и обсъдете бъдещите си проекти. Това е хубав ден, благоприятен и изпълнен с позитивна енергия. Усвоете я изцяло.

 

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен период

Напоследък около вас събитията забързаха своето темпо и вие се чувствате уморени и несигурни какво предстои от тук нататък. Не се притеснявайте. Действайте с пълна пара до средата на март. Това е вашето време на късмет и благоприятни енергии. Реализирайте една своя дългосрочна цел.

 

КОЗИРОГ

Срещи, общуване, комуникация

В сряда сте в прекрасно настроение. Нещата около вас се редят благоприятно. Наблегнете на срещите и общуването. На комуникацията с хората около себе си. Възможно е да получите обаждане от далечен приятел. Предложението, което ще ви отправи по телефона, си заслужава да бъде обсъдено на четири очи.

 

ВОДОЛЕЙ

Търсете хармонията

Подвластни сте на обстоятелствата, които се случват около вас. Примирете се. Не всичко върви по план, но и фатални събития не се очакват. Ако видите, че нещо не ви потръгне от първия път, оставете го за друг ден. Не се насилвайте. Имате нужда от спокойствие и хармония, която ще намерите вкъщи, с близките си.

 

РИБИ

Успехът е с вас

Сряда е доста благоприятен ден. Отворени, контактни и усмихнати, вие предразполагате хората да ви търсят и да си говорят с вас дълго време. Насладете се на благоприятното стечение на обстоятелствата. Общувайте, комуникирайте. Ще получите добра вест за един ваш вече стартирал проект. Днес успехът каца на рамото ви.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили днес. Дар от Съдбата ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали и странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били просто новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а впоследствие – с любов.

Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация и малко повече прецизност в действията си. Това е година за анализ и оценка на изминали събития, ще се видите в чуждите очи и ще осъзнаете, как всъщност изглеждате отстрани. От друга страна, през идните дванайсет месеца ще бъде добре, ако се захванете да учите нещо и се преквалифицирате. Ще ви е от полза, а и ще тръгнете по дълъг път на гонене на професионалните цели.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата, лимфните възли и като цяло – с имунитета.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *