Ако искате, вярвайте: Ясновидецът Николай получил силата си след 7 преживени катастрофи | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Ако искате, вярвайте: Ясновидецът Николай получил силата си след 7 преживени катастрофи

Публикувана на: 20.02.2018г. 4201 прегледа

Над 7000 фенове в две Фейсбук страници има мъжът от Долна Оряховица, сега е отворил и офис при търновските адвокати

 

СИГНАЛИ ЗА СТРАННО ЯСНОВИДСТВО ПРОВОКИРАХА РЕПОРТЕР НА „БОРБА“ да открие Николай Николов, който от броени месеци има офис в сградата на търновските адвокати до храма на Темида в старата столица. 60-годишният мъж и младата му асистентка посрещат в приличен офис с резбовани извадки от светите писания. На масата има библия и икони и касов апарат, от който се дава бон за 20 лева за извършена услуга. Николай ни казва, че нямаме здравословни проблеми и живеем прилично, върху нас няма магия или други тъмни сили не са ни споходили от лоши думи. След краткия сеанс се оказва, че Николай е от Долна Оряховица и има олтар в дома си, а всичко в къщата си е правил с двете си ръце – от дърворезби до облицовка с камък и дебела дървена порта. Интересното е, че той може да работи друго само когато силата му го позволи.

След като оживял в 7 катастрофи, чул глас преди около 40 години

 

Сн. авторката и личен архив Олтарът в дома му в Долна Оряховица
Сн. авторката и личен архив
Олтарът в дома му в Долна Оряховица

МЪЖЪТ Е СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, ИМА СЕМЕЙСТВО, А СИНЪТ МУ В МОМЕНТА БИЛ В КИПЪР, но също имал неговата дарба. Преди около 40 години на Николай му се случвали само лоши неща – оживял при 7 катастрофи. Тогава чул глас, който му казал, че е от избраните и трябва да помага на хората.

„После започна да ми говори силата, тя ми казва какво му е на човека – болен ли е, здрав ли е, какво трябва да направи. Има ли магия, тъмни сили. След като ми се отключи дарбата, нямам катастрофи, но пък станах очевидец на една тежка край Лясковец и с моята асистентка сега сме свидетели по делото“, разказва Николай.

Силата казва на ясновидеца дали на човека трябва да се лее куршум, олово, или пък да ходи на църква и колко свещи трябва да запали. Той не гледа по снимки, по дрехи, не говори с мъртвите и не прави предсказания, не прави амулети и муски. Трудно обаче се опазва от лоши хора, които го търсят да им прави магия за влюбване или пък да познаят числата от тотото, или пък да знаят кой билет от лотарията печели. Не ясновидства и на политици или поне го пази в дълбока тайна.

 

Силата го държала две години под домашен арест

 

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ ТВЪРДИ, ЧЕ СИЛАТА И ГЛАСЪТ, които са неговата дарба, са го държали две години под домашен арест в дома му. Не трябвало да излиза навън и не трябвало да прави нищо. След доста „преговори“ му позволили да се захване с дърводелство, каменоделство и резбарство. За благодарност пък изцелените започнали да му носят икони, от които той си направил домашен олтар, а всички дарители се записват сами в тетрадка, която се намира в първия му офис в Долна Оряховица.

В дома си има светилище и приемна, а напливът на клиенти го принудил да отвори и офис във В. Търново през 2016 г. Във Фейсбук има два профила с над 7000 приятели.

„Ако бях шарлатанин, щях ли да се набутам в устата на вълка и да си наема стая точно при адвокатите, съдиите, съдебната охрана и Агенцията по вписванията? Никога не съм имал проблеми с полицията, моята дарба е да помагам на ближния и ако не го правя, силата ще си отиде. Редовен съм, плащам си данъците и вече 40 г. това е моята професия”, споделя още ясновидец Николай. Не знае на колко хора е помогнал и подчертава, че един сеанс може да продължи от три до девет часа. След това лошата енергия я няма и човекът се чувства прекрасно. Това се отнася, когато имаш магия, но не всеки може да ти я прати, а само хора с тъмна енергия. Ясновидецът споделя още, че са го търсили от тази тъмна страна на силата, за да работят в комбина. Той обаче винаги отказвал и това бил единственият повод за плювни срещу него в социалните мрежи.

Нели СУКОВА

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!