Дневен хороскоп. Прогноза за 22 февруари, четвъртък | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 22 февруари, четвъртък

Публикувана на: 21.02.2018г. 1250 прегледа

Луната е в Телец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 8-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават предупрежденията за опасност от настинки. Обличайте се добре през целия ден. Пазете гърлото и носа, оттам тръгват проблемите. Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протече лечението на проблеми с гърлото, сливиците, щитовидната жлеза. Денят е благоприятен за изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Растежът се ускорява заради фазата на Луната. Денят е благоприятен и за топла коламаска. Направете лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е подходящ и за пилинг на кожата.

Хранене и диета: Днес важи правилото да се хапва по малко и начесто, като се избягват животинските мазнини и острите подправки. Постните ястия са за предпочитане.

Цветове, носещи късмет: Зелено, розово, синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 10,52 часа.

Звездни аспекти за деня: В четвъртък свършете важните дела до обяд, когато е и активната част на деня. Избягвайте преговорите и срещите, тъй като ще бъдете напрегнати и не така дружелюбни при воденето на разговори. Луната е в опозиция с Юпитер и раздалечава гледните точки при партньорите. Съгласие ще се постигне трудно.

 

ОВЕН

Лоша инвестиция

Жънете успехи на работното място в сутрешните часове. Няма да липсват конфликти, проблеми и разправии с хората около вас. Обкръжението ви изнервя, защото не сте съгласни с назадничавите идеи на някои от приближените. Днес сте склонни да рискувате неправомерно, непремерено и да инвестирате пари в нещо, което не си заслужава.

 

ТЕЛЕЦ

Имате успех

Радвате се на нов етап. Усмихнете се, подишайте чист въздух и набележете целите, които да покорите от днес до средата на март. По-активната част на деня е в часовете до 14,00, когато ще се радвате на сили и енергия. Овладейте нервите и агресията, защото те могат да попречат на успеха ви.

 

БЛИЗНАЦИ

Нужда от свежи идеи

В четвъртък ви липсват сили и активност. Това води до ниска самооценка, чувство за вина, че пропускате определени възможности. Не се насилвайте, свършете каквото можете до обяд, а след това не се залавяйте с нищо ново. Отворете книга и прочетете няколко глави от нея. Ще ви дойдат свежи идеи.

 

РАК

Действате до обяд

Ставате все по-уверени в себе си. Желаете да осъществите реформа, но трябва да сте бързи и експедитивни. Действайте в часовете до обяд, когато силата на деня е най-изразена. Не оставяйте недовършени задачи за следобеда или утре. Вечерта се отдайте на спокойствие и бъдете със семейството си. Имате нужда да си легнете по-рано от обичайното.

 

ЛЪВ

Пазете се от измами

Доброто настроение през този ден е причина да забравите за предпазливостта, която е задължителна точка в хороскопа ви за днес. Пазете се от финансови проблеми, ако днес кажете „да” на сделка или сключите договор. Нещата не ви се представят по най-прозрачния начин. Има нещо, което се пропуска да ви се каже, а е от значение.

 

ДЕВА

Забавяне

Завършвате активен цикъл. Ако до днес ви липсваше спокойствие, заради това, че темпото беше бързо и от вас се искаше да действате експедитивно, то сега настъпва един по-спокоен и благодатен момент. Ще имате време за себе си. Останете сами с мислите си в следобеда и анализирайте онова, което постигнахте до момента.

 

ВЕЗНИ

Внимавайте с тона

Повече прецизност е препоръката към вас в четвъртък. Днес се срещате с пречки от делови характер. Провокирани сте от бизнеспартньорите си, адреналинът ви скача и сте склонни да избухнете, уж защитавайки своето собствено мнение. Не ви съветвам да повишавате тон, колкото и да ви се иска. Губещите от цялата тази работа ще сте само вие.

 

СКОРПИОН

Словесна престрелка

Трудностите днес са в сферата на общуването, където трудно осъществявате комуникация с колегите. С някои сте близки приятели, но с други не сте се сближили толкова. Гледайте да не предизвикате с действията си ревността на онези от тях, на които не обръщате внимание, а и не помагате, когато са в нужда. Очаквайте днес да бъдете нападнати в словесна престрелка.

 

СТРЕЛЕЦ

Послушайте хората

Склонни сте да се опълчите на всеки, който излезе насреща ви днес. В сутрешните часове ще се оплетете в сделка, от която губещите ще бъдете единствено вие. Правите го на инат, въпреки предупрежденията на добронамерени хора, които ви съветват съвсем добросъвестно.

 

КОЗИРОГ

Не предприемайте начала

Луната е в земен знак и ви подтиква да поставите ново и необмислено начало в деловата или професионалната област. Такова действие е напълно излишно. На работното място се опитайте да не поемате чужди задачи и ангажименти. Свършете най-належащото до обяд, а след това прегледайте делата си за грешки. Не предприемайте нови начала.

 

ВОДОЛЕЙ

Пасивен, но ползотворен период

Опитайте да довършите всички започнати задачи до обяд, а в следобедните часове се отдайте на анализ и планиране на бъдещето. От днес ще успеете да уравновесите емоцията и да си дадете сметка за действията в предходните дни. Както през днешния следобед, така и в идните два дни се намирате в пасивен, но ползотворен период.

 

РИБИ

Разговори, но без финал

Стегнете се. За вас стартира благоприятен период на засилени обществени отношения и повече късмет при воденето на преговори. Днес можете да общувате, да говорите и уговаряте обстоятелства, но не и да вземате решения. Финализирайте сделките в някой от дните от идната седмица.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата за този живот. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро, на други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремели дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав КЛИМЕНТОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!