Силно представяне на „Хемус таекуондо център”

Близо 20 медала завоюваха състезатели на горнооряховския „Хемус таекуондо център” от държавните първенства по спаринг и пумсе. 600 състезатели по таекуондо премериха сили в „Арена Горна Малина”.

В спаринг „А“ клас, Йордан Добрев взе бронз при кадетите, Денис Ирибаджаков е със сребро при децата, Петър Патарински е със сребро при кадетите, а Стилиян Димитров с бронз при мъжете.

В клас „Б“ Никола Цаков е първи, Елена Кръстева и Ани Мамучевска се подредиха втори.

В дисциплината пумсе Мартина Димитрова спечели злато индивидуално и сребро в тройка с Мила Цакова и Светлозара Колева при кадетките.

Симона Димитрова се окичи индивидуално с бронз, на двойки с Петър Патарински са втори. Йордан Добрев взе бронз индивидуално и на двойки с Милица Петрова. Денис Ирибаджаков е с бронз в индивидуалното на пумсе, както й Димитър Патарински.

Мила Цакова спечели злато индивидуално в „Б“ клас на пумсе и бронз в двойка с Кристиян Стефанов, който е с бронз и на индивидуално в пумсе.

В събота по време на организирана галавечер от Федерацията по таекуондо в столичен хотел бяха наградени Милица Петрова и нейният треньор Румен Димитров за постигнатото трето място на Европейското първенство по пумсе през 2017 година в Родос.

„Изключително съм горд, че за пореден път показахме сила във всички дисциплини и класове на таекуондо, което е нелека задача и е постигнато от малко клубове в БФТ“, каза Румен Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *