Дневен хороскоп. Прогноза за 26 февруари, понеделник

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 11-и в 12-и в 14.13 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Днес нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, черния дроб и гърдите. Добре протичат профилактиката и лечението на диабет, на стомашни проблеми, гастрит, колит, язви.

Красота и външен вид: Денят е неподходящ за подстригване на косите, за боядисване и накъдряне. Прическата няма да ви удовлетворява. Избягвайте и процедурите, засягащи кожата, като пилинг, дъбочинно почистване, а и топлата коламаска.

Хранене и диета: Хапвайте лесносмилаеми храни, които поддържат нивото на кръвната захар в нормални граници. Избягвайте бялото брашно и бялата захар, както и острите и люти подправки. Хапвайте повече салати, приготвени от свежи зеленчуци или варива – супи и яхнии. Направете си ден, изцяло на подчинен на постното хранене.

Цветове, носещи късмет: Бяло, зеленикаво и сиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 14.13 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градиата с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Седмицата започва с напрегнат, но успешен ден. Движението на Луната в Рак изисква да проявяваме по-голяма доза прозорливост и да познаваме недоброжелателните съвети, които ще получаваме на път и под път. Когато говорите и изяснявате определени обстоятелства важи правилото, че в спора ще се роди истината.

ОВЕН

Разсейте семейните проблеми

Семейни проблеми ви разконцентрират и ви карат да проявявате недружелюбност на работното място. Желанието ви е никой да не ви закача за нищо. Да вършите тези дела, които искате самите вие. Притежавате силна интуиция, която можете да използвате на сто процента в този ден. Направете го.

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас

Не забравяйте, че каквото и да правите днес, ще получите нужната подкрепа. Към вас е насочен лъч позитивна енергия, който можете да превърнете в ползотворни действия и начало на нов проект в делово отношение. Не само в служебен план, а и в личен и социален късметът е с вас. Днес сте в центъра на вниманието.

БЛИЗНАЦИ

Претоварени сте

Днес ви липсва онази малка част интуиция, която ви е нужна за правилното вземане на дългосрочни и благоприятни за вас решения. Ограничете се от правенето на избор и не поемайте риска да инвестирате пари. На работното място сте претоварени от задачи, които ви се възлагат от ръководителите. Няма да успеете да ги свършите.

РАК

Мислите за парите си

Ставате фенове на бързите пари, инвестициите със сериозен риск и висока доходност. Днес сте в добро настроение и именно това подтиква една немалка част от вас да насочат спестяванията си към нови финансови пазари или просто да се поинтересуват за закупуването на имот, който да им носи бъдеща доходност от рента.

ЛЪВ

Лесно печелите или губите

В понеделник е особено важно да сте прозорливи и да не подавате ухо на привлекателни предложения за инвестиции и капиталовложения в съмнителни сделки. Пазете парите си, защото както много лесно можете да спечелите някой лев отгоре в ден като този, така и лесно можете да загубите всичко ведно със спестяванията си.

ДЕВА

Имате сериозно мнение за себе си

Вниманието ви днес е насочено в деловата област, където се чувствате компетентни и подготвени да говорите по важни проблеми и обсъждате казуси, които невинаги са във вашата компетенция. Правите го толкова убедително, че лесно можете да замажете очите на другите, колко много знаете. Внимавайте, думите остават във времето…

ВЕЗНИ

Енергичен ден

Очаква ви напечен и натоварен ден, но в края на работното време ще се убедите, че е бил доста успешен. Подредете ангажиментите си по приоритет и не си помисляйте да помагате на колегите в тяхната изостанала работа. Сега имате достатъчно задачки. Нека храната ви днес е здравословна, постна. По възможност пресни салати и плодове.

СКОРПИОН

Добро настроение

В понеделник сте с отворени души, пулсиращи сърца и склонни да дарявате повече, отколкото ви е позволено. Пазете се от недоброжелатели, навъртащи се наоколо и търсещи начин, как да ви оплетат в мрежите си. В личен план това е прекрасен ден, зареден с позитивна енергия и много добро настроение.

СТРЕЛЕЦ

Мълчете си

Запазете за себе си плановете, които имате за краткосрочното или дългосрочно бъдеще. Днес споделяйте колкото се може по-малко. Не изнасяйте информация от вкъщи. Каквото се случва във вашия дом, трябва да си остане там. Ще попаднете на клюкарски познанства, чакащи с нетърпение да ви завъртят в интрига.

КОЗИРОГ

Чака ви сериозна работа

Днес сте склонни да не отдадете внимание на сериозните професионални проблеми около себе си. Денят не е никак лежерен и спокоен. Избягвайте да се разпилявате в разговори с колегите или писане в социалните мрежи. Насочете усилията си към ангажиментите, които трябва да свършите до края на работния ден.

ВОДОЛЕЙ

Възход

Започвате новата работна седмица с натоварен ден. Около вас е напечено, но съдбата ви дава поле за изява. Днешният ден позволява да правите промени в професионално отношение, които ще ви носят бъдещи доходи. Обърнете по-голямо внимание на психическото си здраве и елиминирайте хората, които ви дразнят.

РИБИ

В нелек период

В понеделник мислите ви са отнесени, разсеяни сте и различни обстоятелства действат върху вашата концентрация. В момента няма как да подредите живота си по начина, който вие желаете. Примирете се, позволете вихрушката промени да премине и след това се адаптирайте. Преживявате нелек период.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Славите се като работари, които вършат добре задълженията си. Стремежът ви към високо обществено положение е разбираем. Той ще ви даде средства за качествен и пълноценен живот, които можете да споделите със своите близки. Наясно сте, че материалното е преходно и че то трябва да бъде споделено, но не по-малко подкрепяте и тезата, че то е необходимо, за да се живее. Ето защо, целият ви живот ще бъде пронизан от една тънка, почти невидима, но здрава нишка на материалното, парите и удобствата. По-добре е да сключите брак, едва след като достигнете зряла възраст. Само така ще си гарантирате пълноценното щастие с любимия човек.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.