39 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 27 февруари, вторник

Луната преминава в Лъв в 6.41 часа. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 15.20 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Ако желаете да експериментирате с някоя нова дреха, закупете я днес. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим. Луната вече е в огнен знак, а и с настъпването на пълнолунието в петък организмът ще започне да се освобождава от излишното тегло. Днес избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Оранжево, червено, керемидено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15,20 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Лъв, дарява ни с жизнерадостни чувства и желание да скъсаме оковите на старото, като приемем новото. Оживлението е преди всичко в емоционален план. На небето се образува благоприятен аспект между Венера и Плутон. Той ще ни помогне да мислим за бъдещето си. Дава ни възможност да се възползваме от благоприятното стечение на обстоятелствата. Не бива да сме високомерни в личен план, а в професионален е важно да разчитаме на личния си труд, а не някой да ни даде наготово успеха.

 

ОВЕН

Успявате във всичко

Ставате обект на активни промени и всичко, което се случва с вас, е плод на благоприятния период, в който се намирате. Промените започват от подсъзнателното ви мислене, за да стигнат до активния живот. Водете разговори, вършете няколко неща наведнъж. Днес успявате във всичко.

 

ТЕЛЕЦ

Висок скок

Денят ви подготвя за висок скок, на който трябва да се решите към края на работната седмица. В момента правите анализ на финансовото си състояние и не откривате кой знае какви нередности там. Това ви обнадеждава, но по-големи надежди крие промяната, която ви чака след няколко дни.

 

БЛИЗНАЦИ

Концентрирайте се

Очакват ви доста добри възможности, но за жалост, не сте в състояние да усвоите всички от тях. Разпилявате се на няколко места, а по-големи успехи ще имате, ако се съсредоточите в едно точно определено начинание. Много благоприятна е обстановката в личния ви живот, където не бива да проявявате високомерие и авторитарно поведение.

 

РАК

Доказвате, че можете

Намирате се в процес на стабилизация. Не се впускайте в недообмислени и прибързани действия днес. Докажете на всички, че сте последователни и отговорни. Има пречки по пътя ви. Като ги преодолеете, ще докажете пред всички останали своите сили и възможности. В личен план ви чака хармония.

 

ЛЪВ

От вас зависи развръзката

Днес се радвате на популярност, но денят може да е както успешен, така и крайно неблагоприятен. От вас зависи как ще се проявите в различните ситуации, в които попадате. Обърнете внимание на средносрочните си цели и идеи, които предстои да реализирате през март.

 

ДЕВА

Оттегляте се

За вас предстои период на кратко затишие. Отдайте се на мечтателност, мислете се си за хубави неща и това ще ви предпази от депресия и разочарования. Добре е да останете за кратко сами със себе си. Не анализирайте поведението и думите на другите хора. Днес не ги разбирате по правилния начин.

 

ВЕЗНИ

Внимавайте

Във вторник се чувствате закриляни от съдбата. Имате самочувствието, че каквото и да направите, хората ще ви възприемат и одобрят. Не оставайте с грешно впечатление, че сте галеници. Тъкмо напротив. Всяка ваша грешка от невнимание или прекалена самоувереност ще бъде повод за упреци и лошо отношение.

 

СКОРПИОН

Загуба на време

Служебните ви ангажименти са доста, но не бива да ви притеснява фактът, че няма да ги свършите днес. Разсейвате се с излишна информация, товарят ви с клюки и истории от колектива. А всичко това губи времето ви. За сметка на това в любовта ви чака доста по-добра реализация. Там синхронът с партньора е гарантиран.

 

СТРЕЛЕЦ

Късметът е на ваша страна

Напрегнатите ситуации на работното място ви дават възможност да се изявите и проявите своята съобразителност, като умело се справите с всяка пречка. Нещо се случва във ваша полза, което говори, че и късметът сериозно удря едно рамо. Доверете му се, днес той работи за ваше добро.

 

КОЗИРОГ

Възможности

Денят разкрива силен период за финансовото ви състояние, за професионалното израстване и не на последно място – за любовта и личния живот. Очакват ви някои възможности, които не сте очаквали. Чувствате се емоционално неподготвени. Време е да повярвате в себе си, в своята сила и мощ и да направите онова, което трябва.

 

ВОДОЛЕЙ

Решавате проблемите със замах

Общата картина на деня е доста благоприятна и трябва непременно да се възползвате. Делово и със замах успявате да решите заплетени служебни казуси. Не може да се отрече, че за доброто стечение на обстоятелствата пръст имат и ваши колеги и приятели, на които разчитате и които са сигурен ваш гръб каквото и да се случи.

 

РИБИ

Не потъвайте в проблеми

Вторник е напрегнат ден. Приятел ще се обърне към вас с молба да му помогнете. Не отговаряйте на никого с досегашната отзивчивост. Помислете за себе си. Не потъвайте в чуждите проблеми. Не изпитвайте съжаление към хората, които постоянно се оплакват и мрънкат за нещо, без да правят каквито и да е било усилия за собствения си просперитет.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, а и нерядко обичате да се заяждате с другите, като спорите по различни безсмислени въпроси. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. Не подлагайте под съмнение всяка дума или действие на любимите хора. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Затворете вратата на своя дом и не допускайте там лицемери. Имайте доверие в семейството си, защото единствено то няма да ви предаде в този живот.

Навлизате в една прекрасна година на радикални промени, активност и дееспособност. Бъдете силни, упорити и вършете винаги докрай това, с което сте се заели – важна предпоставка за успеха ви. Ако ви се налага да излезете в чужбина, това е най-подходящата за тази цел година.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхиалната система. Можете да спрете цигарите, ако решите, че му е дошло времето сега.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!