565 четения

7 г. затвор за тартора на наркобанда Иван Досков, братовчед му оправдан

7 Г. ЗАТВОР ПОЛУЧИ В ПЕТЪК ОТ ПЪРВАТА ИНСТАНЦИЯ НА СПЕЦСЪДА тарторът на една от наркогрупите във В. Търново Иван Досков. Присъдата е рекордна, защото шефът на ударената преди това банда Айдън получи 8 месеца, които бе излежал в предварителния арест. Пак в петък е бил оправдан осмият от групата на Досков – неговият братовчед Милен Дойков. Реално по време на шумните обиски преди около две години в имоти на Досков при него бяха открити само незаконни боеприпаси. Според анонимни източници рекордната ефективна присъда на Иван Досков се дължала на жалба до прокуратурата от негова страна срещу служители на МВР, които имали влияние върху спецсъда.

Дали в тези твърдения има нещо вярно, е трудно да се коментира, но Златко Баретата за същото обвинение бе получил 6 г., Димитър Желязков – Очите – 4,6 г. затвор, Иван Слънцето – 3 г., Бай Васо, който освен за дрога има и обвинение за 16 убийства, бе осъден на 7 г. решетки.

Преди няколко месеца 26-ГОДИШНИЯТ СИН НА ТАРТОРА НА ОСЕМЧЛЕННАТА БАНДА ЗА ПЛАСИРАНЕ НА ДРОГА Дилян Досков – Испанеца бе осъден да търка нара в килия на Варненския затвор за три години. Това обаче не пречи на осъдения от спецсъда да има Фейсбук и да качва в него актуални снимки от килията, включително и селфи. Според източници на „Борба“, пожелали анонимност, Дилян се ползва с непозволени привилегии зад решетките, където мобилният телефон би трябвало да е забранен. ПЕТИМА ОТ 8-ЧЛЕННАТА БАНДА НА 47-ГОДИШНИЯТ ИВАН ИГЛИКОВ ДОСКОВ бяха осъдени от спецсъда след споразумения със спецпрокуратурата в София през май м.г. година. Спогодбите са били одобрени на 11 май м.г. и са влезли в сила. 8 месеца затвор получава Стефан Йоргов, който обаче скоро ще излезе, защото почти толкова време е зад решетките. Златин Григоров е осъден на три години условно с петгодишен изпитателен срок. Също толкова са получили Галин Рендаков и Пламен Драгоев. Христофор Савов също е признал вината си и получава две години условно с 4 г. изпитателен срок. До момента всичките петима обвинени в разпространение на дрога бяха зад решетките.

Н. ГЕОРГИЕВА

9 коментара за “7 г. затвор за тартора на наркобанда Иван Досков, братовчед му оправдан

 • 28.02.2018 в 1:54
  Permalink

  За тези има информация, а за задържаните през декември няма нищо. Какво стана с тях? Бързо се забравиха..

  Отговор
  • 28.02.2018 в 18:47
   Permalink

   Който работи за С.Ц. е на свобода… Който не се отчита на С.Ц., не е на свобода 🙂

   Отговор
 • 25.03.2018 в 18:22
  Permalink

  Големия мъж ходил да пуска жалби срещу полицай.
  Хахахаха

  Отговор
 • 29.03.2018 в 19:16
  Permalink

  Защо изобщо го сравнявате тоя дърт и дебел сельо със Барети,Слънца,Очи и т,нт…. 😀

  Отговор
 • 30.03.2018 в 19:38
  Permalink

  А защо братовчед му е оправдан?
  Христофор ясен то си пише,че си е признал а инъче как се правеше преди.
  Сега нещо не се подава много мишока
  Е те неговите хора са си казали всичко подробно ..

  Отговор
 • 08.08.2019 в 18:22
  Permalink

  А бе чува се,че Досков много хубаво е играл по Турски сватби,падал,ставал,въргалял се е много добър танцьор е бил,вярно ли е?
  Някой знае ли?
  Като излезе превазпитан сигурно ще зареже бизнеса със дрога и ще направи Монопола по турските сватби видя се,че нестава за нищо друго.
  Като излезе да хваща Форьо и Фиестата и Иван (доктора) мислим,че с тия по турски сватби да бръмчи ще е по добре, със сигурност там вече ще им провърви и ще е легално.
  И без това са дърти и вече за нищо не стават вече,еле пък дядо Досков

  Отговор
  • 10.09.2019 в 23:03
   Permalink

   Игра игра във Джеронимо такива шамари яде,че освен кючек и на копаница го обърна през право хоро мина,бе няколко танца смени!
   Изчистиха и пометоха заведението с него и за парцал става,не само за танци ???

   Отговор
 • 17.10.2019 в 11:18
  Permalink

  На всяка свиня рано или късно и идва коледата

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!