Дневен хороскоп. Прогноза за 1 март, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 17.04 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат профилактиката и лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, както и за накъдряне или боядисване. Можете да си направите педикюр и маникюр. Поддържайте добра лична хигиена, за да се чувствате добре и в настроение. Масажите за отблокиране на различни блокажи в организма се отразяват благополучно.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната, ако имате проблеми със стомаха.

Цветове, носещи късмет: Сиво, сребристо, бяло, светлокафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 17.04 часа.

Звездни аспекти за деня: На 1 март Луната изгрява в Дева. Внимавайте, какви мартенички ще подберете за любимите хора, защото колкото и да не вярвате, днес всеки ще забелязва детайлите в тях и е възможно да се разсърди, ако подарите по-хубава мартеница на човека до него. Купете за всички еднакви. Март стартира с доста благоприятен ден. Меркурий е в хармония с Плутон, а Венера – с Юпитер. По всичко личи, че днес ще положим началото на важна делова дейност, ще сключим договор или сделка. Мислете за бъдещето си, чертайте го и не се страхувайте да заявите интересите си.

 

ОВЕН

Малките неща ви радват

В четвъртък се радвате на изключително малките неща. На нещата, които ви правят щастливи и пълнят със съдържание деня. Вържете на любимите хора мартенички с пожелания за здраве и просперитет. Обърнете повече внимание на плановете си и стартирайте проект с дата 1 март. Честита Баба Марта!

 

ТЕЛЕЦ

Движение напред

Честита Баба Марта! Вържете на любимите хора най-хубавите мартеници с искрени пожелания. Очаква ви изпълнен със благоприятни перспективи ден. Днес можете да стартирате важен професионален проект или да започнете промени на работното място. Моментът изисква реформи, движение напред и просперитет.

 

БЛИЗНАЦИ

Не забравяйте за празника

Претоварени сте с работа и ангажименти и почти забравяте за празника днес. Не му отдавате голямо значение и дори забравяте да го честитите на близките и приятелите. Програмирайте деня си и вървете по план. Вие вече започнахте своя трансформиращ период на работното място и през март ви чакат промени. Честита Баба Марта!

 

РАК

Промени в интимен план

Днес сте в чудесно настроение и се радвате като малки деца на мартеничките, които връзвате и ви връзват за здраве и просперитет. Подарявайте своите с искреност и топли чувства, защото каквото пожелаете днес, ще се сбъдне. Честита Баба Марта и на вас. Датата 1 март ви носи промени в личен и интимен план, които са желани и търсени.

 

ЛЪВ

Нещата ще се наредят

Опитайте се да изживеете един ден без да занимавате хората около себе си със своите проблеми и тежък живот. Не се оплаквайте, а бъдете позитивни. Вържете по една мартеничка на любимите хора с искрени пожелания. Другото ще се нареди от само себе си. Днешният ден е силен и зареден с хубава енергия. Честита Баба Марта!

 

ДЕВА

Не се ядосвайте

Днес сте особено педантични. Водите списък, кой ще ви поздрави по случай празника и кой каква мартеничка ви е вързал. Обременявате съзнанието си с излишна информация. Отдайте се на момента и изживейте деня по-лежерно. И да е забравил някой, не се връзвайте чак толкова. Не се ядосвайте за глупости. Честит 1 март!

 

ВЕЗНИ

Теглете чертата на старото

Честита Баба Марта! Въпреки че трудно задвижвате колелото на новия месец, днес сте в добро настроение. Липсва ви борбеност, за да постигнете онези резултати, които ви се дават от съдбата. Съберете сили и поставете едно ново начало в личен план. Започнете начисто, теглете чертата на старото. Този ден ще ви помогне в тази насока.

 

СКОРПИОН

Спокойствие в любовта

Очаква ви изпълнен с емоции и преживявания ден. Днес сте в отлично настроение и зареждате всички около себе си с енергия. Вържете им по една мартеничка с искрени пожелания. Бъдете вдъхновени да сеете добро от сърце. Денят ви носи хармония и спокойствие в личен план и семейния живот. Честит празник!

 

СТРЕЛЕЦ

Увеличение на доходите

Честита Баба Марта! И вие сте сред хората, за които връзването на мартенички има особена символика. Затова го правите с детско желание и чистота. Днешният ден е зареден с положителна енергия, която чувствате още сутринта. Чакат ви промени във финансовото ви състояние, които са в посока увеличение.

 

КОЗИРОГ

Бъдете открити

Време е да приключите с нарочната си изолация и да се обградите с хора, с които да стартирате общите си мартенски проекти. Връзването на мартеничка е идеалният повод да разчупите обстановката и да покажете, че сте готови отново да общувате открито. Бъдете настроени позитивно. Днес формирате успеха си за целия месец. Честит празник!

 

ВОДОЛЕЙ

Доходи от бизнес

Честита Баба Марта! Тя ви носи шансове и перспективи, които стават ясни още днес – в първия ден от месеца. Това е ден на благоприятни енергии и позитивни емоции. В делови аспект успехът е с вас, ако водите преговори. Можете да подпишете важен договор, който впоследствие ще ви донесе желаните доходи.

 

РИБИ

Имайте позитивни очаквания

Често през този ден сте прекалено себевглъбени и сякаш не искате да покажете емоциите си на всеобщото внимание. Не се затваряйте, а открехнете душите си. Днес бъдете чисти, искрени и неподправени. Денят е позитивен и така ви тръгва целият месец. Имайте добри очаквания за него и те ще се случат. Честита Баба Марта!

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Действащи, активни, водещи и напористи сте вие. Не ви свърта да стоите на едно място, защото винаги искате да вършите нещо, да бъдете заети и полезни. Често грешите обаче, като се заемате с много инициативи наведнъж и доста от тях не докарвате докрай, а зарязвате до средата. Славите се като влиятелни и властни хора, но недовършените дела неведнъж са ви създавали проблеми. Бъдете последователни и търпеливи. Научите ли се на това, няма как да избягате от съдбата си, която е отредила да станете лидери някой ден.

Навлизате в една прекрасна година на стабилност в живота си. Ще осъзнаете, че любовта, уважението и обичта са ценности далеч по-скъпи от парите. Мнозина ще намерят много по-добра работа, а други ще осъществят сделка с недвижим имот. Променете философията на своите възприятия и се научете на търпение. Ако ви предстои сватба през следващите дванайсет месеца, Венера ще бди над вашия брак.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.