Новини

Евродепутатът Ева Майдел разпрати благотворителни мартеници

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел се включи отново в добродетелни кампании в навечерието на Първи март. Тя ще поздрави своите партньори и колеги по случай настъпването на празника с ръчно направени благотворителни мартеници, като по този начин подпомага социалните услуги към Община Велико Търново.

Евродепутатът, който има Европейски информационен офис във Велико Търново, ще зарадва своите съмишленици с ръчно изработени мартеници в традиционен български дух от деца, младежи и възрастни хора от ателие „Аз мога” към Центъра за настаняване от семеен тип на ул. „Цветарска”, Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи на ул. „Н. Габровски” във В. Търново и Дома за стари хора „Св. Иван Рилски” в Балван. Подобна инициатива Ева Майдел организира и за Коледните празници през изминалата година, когато разпрати картички, сътворени от децата към Дневен център за деца с увреждания „Дъга”.

„Радвам се, че за пореден път имам възможността да бъда част от благотворителни каузи, а също да подкрепя и насърча ръчния труд в изработването на символичната за празника мартеница. Сигурна съм, че изделията са направени от сърце, а аз и екипът ми имаме грижата да достигнат до сърцати хора и чрез тях да допринесем за доброто им настроение” сподели Ева Майдел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *